Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi lenne a sok megvásárolt...

Mi lenne a sok megvásárolt tűzijátékkal ha szilveszterkor egész este szakadna az eső?

Figyelt kérdés
Tudtommal esőben nem lehet tűzijátékozni. Vagyis lehet csak semmi értelme. Így mit csinálnának azok akik több százezer értékben vásároltak pyroeszközöket?
2019. dec. 26. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Tavaly előtt nekem maradt meg tűzijátékom és vissza akartam vinni. Azt mondták hogy pénzt nem adnak vissza. És hogy a jó állapotú 3. pirotechnikai osztályú tűzijátékot December 31.-e után ingyen kéne nekem (a törvény szerint) visszaadni. Az 1. és 2. pirotechnikai osztályt viszont magánterületen egész évben felhasználhatom.
2019. dec. 28. 08:31
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

#10:

Nagyon remélem,hogy rád meg a plafon szakad, egész nap meg még éjjel is...

2019. dec. 28. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Az lenne, hogy megmaradna(és fog is maradni) az év többi napjára is. Ugyanis egész évben használhatók, a "január 5-ig vidd vissza" dolog csak a III. kategóriára vonatkozik, a többit lehet használni év közben is, és akinek erre van igénye, az használja is, s ne foglalkozzon a sok frusztrált, kielégítetlen emberrel, akik azért kiabálnak, mert valaki tűzijátékozik. Mindenkinek megvan a maga hobbija, kedvenc időtöltése, hadd csináljon mindenki azt, amit akar.
2019. dec. 28. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#10 Gratulálok az értelmes megnyilvánuláshoz.

Kérdező:

Simán elrakom jövőre.Régebben úgy csináltam hogy ausztriában megvettem 2 évre előre a telepeket itthon pedig csak pár kisebb cuccot vettem.

Nagyon kevés az a réteg aki több százezret költ ilyesmire mert aki megtehetné az nem fog ennyi időt eltölteni vele.

Maximum a pyro fanatikusok költenek ilyen mértékben hát igen ők megszívják de jó lesz az jövőre is.

A kisebb kategóriába tartozókat pedig egész évben fel lehet lőni úgy tudom de utána kell nézni...ennyi.

2019. dec. 30. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A tűzijátékra költött pénz miatt károgóknak:

Semmi közötök ahhoz hogy ki mennyit költ tűzijátékra vagy akár másra.

Tipikus magyar zsebben turkálós szokás.

2019. dec. 30. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!