Mi lenne a sok megvásárolt tűzijátékkal ha szilveszterkor egész este szakadna az eső?
Nálunk a szomszédokat nem nagyon szokta meghatni a dolog, ugyanúgy szokták csinálni. Ha nem jön össze az nap én szilveszter után hetekig hallom a durrogtatást esténként.
Szerintem ez a tűzijátékozás is átment egy 21. századi szomszédok közötti farok méregetésbe. Mikor az egyik elkezdi, elkezdi a másik is lehetőleg többet, hangosabbat, nagyobbat robbantva. Sikongasson, robbanjon... lehet csak én vagyok így vele, de néha valamelyik harcvonalon érzem magam.
Mint kutyatartó én személy szerint is utálom ezeket
-Vissza viszi oda,ahol vette.
-Elrakja,és majd jövőre felhasználja.
Az 1. és 2. kategória magánterületen vagy külterületen egész évben szabadon felhasználható és vásárolható.Nem kell hozzályuk semmilyen engedély.
Vannak üzletek ahol egész évben kapni őket. Nagyobb városokban egy üzlet legalább mindenütt van.
A 3. kategória csak 31 én Este 6 tól reggel 6 ig használható fel.
"Vissza lehet vinni az el nem használt tüzijátékokat."
Nem adják vissza az árát! Ingyen vennék vissza. A média külön kiemelte hogy arról lenne szó hogy a 3. kategóriát ingyen vennék át, amit több tízezer forintért megvásárolt a vevő. Úgy hogy semmilyen ellenszolgáltatást nem adnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!