"2010es évek eleje" témájú bulit hogy szerveznétek meg?
Nyilván korabeli filmek, zenék, játékok... stb. jöhetnek szóba, ezeket guglizd ki magadnak :)
Pl.: Toy Story 3, Gucci Guilty, Lady Gaga - Poker Face, Call of Duty
#3 gondolom, 30 fölötti vagy, én is, azért érezzük így, de ha mondjuk abból indulsz ki, hogy a 12 és 22 éves korod közti 20 év milyen soknak tűnik, akkor megérted. Kérdező, gondolom, még nincs 30.
1-es voltam
Ropjátok Minecraft zenékre :D
A 2010-es évek elején az a játék volt az etalon :D
2010 már bőven az a kor, amikor hátra hagytuk a magnót, a DVD-t, az 500 tonnás tévéket, a nyomógombos telefonokat, a dizsibe se járunk már és a rock zene se újdonság, az öltözködésünk is ezerféle. 10 évvel ezelőtt is már ugyanazokat a dolgokat használtuk, mint most. Csak egy kicsit fejlődtek az eszközeink. De 2010-nek még nincs semmije, amin úgy el lehetne nosztalgiázni "globálisan".
Én éppen ezért a témát változtatnám meg, főleg ha kisebb csapatról beszélünk.
Szétnézhetsz mi volt a trend.
Amúgy nem hülyeség így búcsúztatni a "kétezertizen…"-el kezdődő éveket.
Én most a divatból arra emlékszek, hogy ilyenkor jött be fiúknál az oldalt fülkörül, olyan lófarkasan felnyírt haj.
És tényleg sok akkor osztálytársam vasalta úgy tarajba a haját, mint a képen :D
Aztán divat volt még a farmer vagy vmilyen nadrág a műanyag kockás övekkel, meg a nagy logójú fémövcsatokkal.
Szerintem ekkor kezdett kimenni lassacskán az emo a divatból.
Felváltotta a fiatal fiúknál is a rózsaszínpóló, sárga, rajta a TAKE ME HOME felirat :D
A nadrágok is bőggatya meg csőnaci kombó volt, amiből a fél gatya kint volt (börtönös k*cs*g féle :D )
Szemüvegekben a Fluor féle party szemcsi. Az a redőnyös :D
13-14 felé betörtek a hipsteres korszakok
Ekkor indult újra a VV4. Alekosz, VV Béci stb.
Lassacskán jött a nagy Maja jóslat, a 2012es világvége,
De azért előtte PSY - Gangnam Style robbantott egyet.
Lassan a MyVIP-et felváltotta a Facebook.
Dübörögtek Flo Rida zenéi: Whistle, Wild Ones, Hangover, Good Feeling
de jött David Guetta is. Feat. Kid Cudi - Memories szintén nagy zene volt. Aztán ki tudná elfelejteni az egyslágeres együttest az "elemfaot" LMFAO-t?
de volt sok Waka-waka is.
A hazai zenék közül felkapott volt a Fluor - Mizu zenéje, az Ocho Macho - jó nekem, Majka - belehalok
Szóval voltak érdekes dolgok :D
Remélem adtam pár ötletet :)
"a 12 és 22 éves korod közti 20 év milyen soknak tűnik, akkor megérted."
hinnye, ezt jól elírtam, köszi, hogy nem csapott le rá senki :D mondjuk tényleg olyan hosszúnak tűnik fiatal korban tíz év, mint máskor 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!