A barátom ebben az évben lesz 18 éves milyen bulit szerveznétek neki? ( nem iszik nem cigizik )
Nem tudom,hogy beakarod-e vonni a barataid,vagy csak ti kettesben.
Azt se tudom merre laksz ,de egy piknik a Gellerten estefele nagyon szep tud lenni,ha a haverjait is bevonod akkor elmehetnetek görkorizni ,bar ez bitos dedosan hangzik,de jol is elsulhet. Vagy ,ha komolyabbat akarsz,akkor egy szinhazi eloadas,vagy koncert es utana beulnetek a kedvenc helyere ... vaaagy Chefparade ,de az szerintem nagyon nagyon draga :((
Remelem tudtam segiteni ,nekem is ezen jar a fejem ,csak nekem az egyik baratnomrol lesz szo,aki 17.-be lep.. :)
elozo hozzaszolo vagyok :)
meg az az otletem van hogy elcsensz tole ertekeket ,amik neki nagyon fontosak es a baratai orzik az ertekeket vagy epp ok maguk azok es megkell talalnia oket/azokat a varos kulonbozo reszein levelben hagyott uzenettel iranyitva :)
na es mostmar tenyleg nincs tobb otletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!