Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szegeden vannak kibérelhető...

Szegeden vannak kibérelhető házak, épületek egy 15-20 fős szilveszteri bulihoz?

Figyelt kérdés
Bármilyen féle megfelel

2019. nov. 6. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem utazz el Szegedre - ha meg tudod tenni - és az Önkormányzatnál érdeklődj! Az lesz a legegyszerűbb módja kíváncsiságod kielégítésének.

Ui: de addig a szegedi önkormányzat honlapján való tájékozódás is megteszi... (remélem, tudtam egy kicsit segíteni a célravezető informálódásban.)

2019. nov. 6. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak lelombozni de egy szilveszteri bulira már egyrészt kicsit késő helyet keresni, másrészt még ha lenne is szabad hely nem adnák ki bulira, félvén, hogy egy szétvágott-összehányt kecót kapnak vissza.
2019. nov. 6. 17:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 2. igen ezt tudom, de azért meg kell próbálni mindent hátha :/
2019. nov. 6. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első totál hülyeséget ír, miért lenne az önkormányzat oldalán, ha valaki ki akarja adni a helyiségét vagy lakását? :D azt meg, hogy ezért miért kéne Szegedre utazni, végképp nem értem. Odaér Szegedre és mit csinál? Becsönget mindenhova? :D

Kérdező! Airbnb-n nézz körbe! Van a szűrőben olyan lehetőség, hogy “bulira alkalmas” azt X-eld be. Így csupa olyan lakásokat/házakat fog kidobni, amikben a házigazda engedi a bulit. Persze foglalás előtt írj rá, hogy valóban így van e. Ez lesz a legolcsóbb és szerintem a legjobb megoldás is.

Vagy érdeklődj az önkormányzatnál, biztos elmondjàk majd, hogy a Kiss Pista feketén adja ki a hátát bulikra :D ...

2019. nov. 7. 08:37
 5/7 anonim válasza:
52%
Ha esetleg Szegeden kívül más is érdekelhet, mondjuk Szabadkígyóson egy bulira kiválóan alkalmas 200 m2-es házikó, mondjuk 2 éjszakára szilveszterkor, írj a kadiag@gmail.hu email címre, és begbeszéljük.
2019. dec. 3. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:
muszáj egy egész ház? Mert a cool clubban tudtok termet bérelni gyakorlatilag ingyen (beadsz egy összeget de aztán annyiért ingyen iszol), és ott elfér ekkora társaság
2019. dec. 10. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
és szintén még ha nem feltétlen kell egész ház, a D2nek is van hatalmas kiadó terme bulikra, az sem drága, csak ott rá kell kérdezni meddig maradhattok, mert mi pl csak 1ig lehettünk ott.
2019. dec. 10. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!