Szegeden vannak kibérelhető házak, épületek egy 15-20 fős szilveszteri bulihoz?
Szerintem utazz el Szegedre - ha meg tudod tenni - és az Önkormányzatnál érdeklődj! Az lesz a legegyszerűbb módja kíváncsiságod kielégítésének.
Ui: de addig a szegedi önkormányzat honlapján való tájékozódás is megteszi... (remélem, tudtam egy kicsit segíteni a célravezető informálódásban.)
Az első totál hülyeséget ír, miért lenne az önkormányzat oldalán, ha valaki ki akarja adni a helyiségét vagy lakását? :D azt meg, hogy ezért miért kéne Szegedre utazni, végképp nem értem. Odaér Szegedre és mit csinál? Becsönget mindenhova? :D
Kérdező! Airbnb-n nézz körbe! Van a szűrőben olyan lehetőség, hogy “bulira alkalmas” azt X-eld be. Így csupa olyan lakásokat/házakat fog kidobni, amikben a házigazda engedi a bulit. Persze foglalás előtt írj rá, hogy valóban így van e. Ez lesz a legolcsóbb és szerintem a legjobb megoldás is.
Vagy érdeklődj az önkormányzatnál, biztos elmondjàk majd, hogy a Kiss Pista feketén adja ki a hátát bulikra :D ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!