Ti milyen jellegű/mennyi tűzijátékkal készültök Szilveszterre?
Privát üzenetben is jöhetnek a válaszok, hogy bizonyos rosszindulatú, irigy személyek ne pontozzák le azokat, akik szeretik a pirotechnikát. A kutyádat zárd biztonságos helyre, nekem is van, az ágyon TV-zik olyankor.
:-) ☺
Igen, pont az ilyen megkeseredett emberek véleményét vártam elsők között. Azért remélem, el fog férni a sok rosszindulatú megjegyzés között az építő jellegű, hasznos válasz is.
Nem értem miért lenne idióta az, aki szereti a különböző effekteket a háza fölött. A kötelező lerészegedést/bulizást pedig én nem tartom jó dolognak. Bár ezt egyre többen így gondolják, a környéken kb. mindenki otthon várja az Újévet, nem ritkán tűzijátékkal. :-)
Kedves előző, te valószínűleg nem fogadod el, hogy mások nem tartják a pirotechnikát idióta dolognak. Viszont miért várod el, hogy a te véleményed legyen az, amit mindenkinek osztani kellene?! :-)
Semmit nem veszünk.
Azzal nincs gondom aki éjfél körül durrogtat de az, hogy mikor leher venni attól a naptól kezdve bolondok háza van, durrogtatnak több napig.
Petárdát meg isten tudja mit dobálnak be a kertbe, vagy épp mikor sétálsz. Ezeken a napokon kutyával együtt megyünk vidékre.
Tavaly valaki belőtte az ablakunkat egy rakétával dec 29én..
Nem engedném szilveszer napjáig árulni.
Semmilyennel - kertvárosban vagyunk, kb. minden 5. háznál van tűzijáték, fel szoktam menni az emeletre egy pohár pezsgővel, és amíg rá nem unok, lehet nézegetni őket, ráadásul a melegből:)
Amúgy semmi bajom velük, bár ebben a formában (hogy bárki otthonra vehet) én sem helyeslem. Azokat nem bírom, akik nem tartják be az időkorlátot: tehát már pl. akár 2 nappal előtte is dobálják. Meg aki a kertünkbe dobja be, azért nagyon pipa tudok lenni, mert nálunk is van kutya, aki ugye a szilvesztert benn tölti, az alap, és különben is sokat van benn, de néha azért kikívánkozik, és egyik évben egy nappal előbb majdnem eltalálta valami sz*r a saját kertünkben, szerencsére nem lett baja, és épp kinn voltam vele, de nagyon megijedt így is, pedig amúgy nagyon jó idegrendszerű, nagydarab kutya.
Nincs időkorlát!
Egész évben lehet tűzijátékozni, kivételek a III. kategóriás termékek, azokat csak Szilveszterkor szabad használni.
Az idióta, hozzá nem értő huligánokat ne mossátok már össze azokkal, akik kultúráltan használják ezen termékeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!