Volt már idén ez a Pünkösd cucc?
Nem tudom mi ez, mert nem vagyok vallásos, csak mindig látom hogy Pünkösd így, meg Pünkösd úgy
Miről szól egyáltalán? Mikor szokott lenni?
Miért van ekkora jelentősége?
A karácsony az viszonylag tiszta, hogy December 24-25, de a húsvétról fogalmam sincs, csak az rémlik hogy egy vagy másfél hónapja lehetett
Mindig kellemetlen az iskolában amikor ilyen vallásos dolgokról van szó, én egy pillanatig se hiszek az egészben
Igazából, én már úgy gondolom ez nem a vallásról szól, legalábbis nem annyira én is olyan képp gondolkodom a vallásról ahogy te ful nem érdekel és én sem követtem ezeket a dolgokat viszont a férjem és a családja valamennyire vallásos, de ezek az ünnepekmár nálukis inkább csak hagyományok. Végre összeül a család mert senki nem melózik jobb esetben stb
Régi falusi szokások a mezőgazdasággal stb
Példanak okáért ott a husvét nem tudom hányadik napja elötte nem azért nem ettek húst mert nemszabadott hanem mert régen olyankor még nem volt a tavalyi elfogyott az idejit meg még nem vették le a füstről ennyi.
A karácsony az viszonylag tiszta, hogy December 24-25, de a húsvétról fogalmam sincs, csak az rémlik hogy egy vagy másfél hónapja lehetett
Maradjunk annyiban, hogy nem tiszta... jó lesz az 25-26-nak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!