Ti éreztétek már magatokat pocsékul nőnapkor?
Ma jöttem ki a suliból a buszmegálloba mert ingázok, és a megállóba az összes lánynak volt virága meg minden.Csak nekem nem, olyan rossz, hülye érzés volt, magányos. Mert nincs pasim se udvarlom se semmi meg satöbbi.
16L
Hát én pl. jelenleg elég pocsékul érzem magam, mert megfáztam, és fázom, fáj a fejem, tüsszögök... brr... És hát nőnap van, tehát a kérdésedre megfelelő a válasz.
Más kérdés, hogy engem nem érdekel, milyen nap van, köze sincs a rossz közérzetemnek semmiféle virághoz vagy köszöntéshez. (Pedig én sem kaptam senkitől semmit, de nem is érdekel.)
31/N
Én sem kaptam ma semmit, pedig nekem van barátom. Viszont én meg a Valentin napot felejtettem el, úgyhogy nem vehetem zokon :D De nem vagy egyedül, tényleg elég rossz volt nekem is minden lányt virággal látni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!