Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Nem voltam-e illetlen a lent...

MIKLÓS18 kérdése:

Nem voltam-e illetlen a lent olvasható cselekedetemmel szerintetek?

Figyelt kérdés
Március 8-ára idén egy ajándékozási projektbe hívott egy egyesület,amelynek régóta tagja vagyok,de én március 8-at nem tekintem ünnepnapnak(a "munkásmozgalmi" eredete miatt)ezért visszautasító választ adtam,ami elég nagy vihart kavart.családomban több áldozata is volt 1956-nak,ezért érzékenyek vagyunk a diktatúrákhoz kötődő alkalmakra,ünnepekre,és szélsőségekre!)várom a véleményeket!

2017. febr. 4. 23:31
 1/5 anonim válasza:
44%
Ha az áldozat rokonaid még élnek, akkor én az ő véleményük szerint cselekednék, ha erre vagy kíváncsi. Ha tisztelettudóan mondtad el a véleményed az ünnepről, (az eredete miatt,) és nem a női egyenjogúságról, akkor szerintem nincs mit szégyellni.
2017. febr. 5. 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Tudod, honnan ered ez az ünnep?

Bizony, tiszteletlen vagy a több tízezer new yorki szövőnővel szemben-

'56-nak mi köze a Nőnaphoz?

Mi alapján kapcsolod öszze?

2017. febr. 5. 04:40
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
A Nőnap NEM "munkásmozgalmi" ünnep, ahogy már előttem is írták. Elég tiszteletlen vagy nem csak az egyesületeddel szemben, hanem a nőrokonaid, ismerőseiddel is.
2017. febr. 5. 07:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennél a munkásmozgalmi szövegnél az is meggyőzőbb lett volna, ha azt mondod, hogy te felvilágosult támogatója vagy a nemek egyenjogúságának, amibe ezek az idejétmúlt nőnapi ünnepségek nem férnek bele. És rámutatsz, hogy nálunk fejlettebb országokban nem is ünneplik ilyen széles körben.

De mindez már késő bánat.

2017. febr. 5. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Mi köze van 56-nak a Nőnaphoz?

Amúgy meg 60 éve volt, biztos nagyon megviselte a családot, de lassan tovább léphetnétek.

2017. febr. 5. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!