MIKLÓS18 kérdése:
Nem voltam-e illetlen a lent olvasható cselekedetemmel szerintetek?
Figyelt kérdés
Március 8-ára idén egy ajándékozási projektbe hívott egy egyesület,amelynek régóta tagja vagyok,de én március 8-at nem tekintem ünnepnapnak(a "munkásmozgalmi" eredete miatt)ezért visszautasító választ adtam,ami elég nagy vihart kavart.családomban több áldozata is volt 1956-nak,ezért érzékenyek vagyunk a diktatúrákhoz kötődő alkalmakra,ünnepekre,és szélsőségekre!)várom a véleményeket!2017. febr. 4. 23:31
1/5 anonim válasza:
Ha az áldozat rokonaid még élnek, akkor én az ő véleményük szerint cselekednék, ha erre vagy kíváncsi. Ha tisztelettudóan mondtad el a véleményed az ünnepről, (az eredete miatt,) és nem a női egyenjogúságról, akkor szerintem nincs mit szégyellni.
2/5 anonim válasza:
Tudod, honnan ered ez az ünnep?
Bizony, tiszteletlen vagy a több tízezer new yorki szövőnővel szemben-
'56-nak mi köze a Nőnaphoz?
Mi alapján kapcsolod öszze?
3/5 anonim válasza:
A Nőnap NEM "munkásmozgalmi" ünnep, ahogy már előttem is írták. Elég tiszteletlen vagy nem csak az egyesületeddel szemben, hanem a nőrokonaid, ismerőseiddel is.
4/5 anonim válasza:
Ennél a munkásmozgalmi szövegnél az is meggyőzőbb lett volna, ha azt mondod, hogy te felvilágosult támogatója vagy a nemek egyenjogúságának, amibe ezek az idejétmúlt nőnapi ünnepségek nem férnek bele. És rámutatsz, hogy nálunk fejlettebb országokban nem is ünneplik ilyen széles körben.
De mindez már késő bánat.
5/5 anonim válasza:
Mi köze van 56-nak a Nőnaphoz?
Amúgy meg 60 éve volt, biztos nagyon megviselte a családot, de lassan tovább léphetnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!