Van köztetek olyan, akit a párja csak szoban köszönt fel nönapon, de nem ad semmit? A családban a többi nö tagot, felsem köszönti?
sértönek kell éreznem, ha annyi tiszteletet sem kapok, hogy egy szál virágot adna?vagy a két mamának is?
bár nem egy nagy ajándékozos tipusu, aki valaha meglepne néha valami aprosággal.
Nő vagyok, de feleslegesnek tartom ezt az "ünnepet". Nem is várok el a férfiaktól semmit.
Örülj annak, hogy szóban felköszönt, ha neked ez ennyire fontos.
Én nem tartok ilyen ünnepeket, ha nem lett volna minden tele a nőnappal, akkor nem is tudnék róla. Nő vagyok, tudom miért van nőnap, de akkor sem érdekel. Jó hogy nem fogok elvárni ajándékot azért, mert nőnek születtem. Nevetséges. Ennyi erővel kérek valamit minden nap, mert élek, kérek valamit a hosszú hajamért, meg a két szép szememért is. Persze.
Egyébként kérdező, ha ennyire elvárod az ajándékot, akkor hisztizd ki, ha meg nem tetszik a párod hozzáállása, akkor keress olyat, aki megvesz neked mindent. Ennyi. Bár ezen rinyálni szörnyen kicsinyes.
Én is Nő vagyok. Párommal nem találkoztam a hétvégén ), ritkán járok haza az egyetem mellett, ezen a hétvégén hazamentem, mert testvérem Zoltán.
Párom csak egy sms-t írt.. Azóta beszltünk telefonon az tesojának, anyjának vett bon-bont...(Velük lakik plusz édesapjával). Az elmúlt években én is kaptam.. Eléggé rosszul esett, hogy most meg még a vonat elé sem jött ki, máskor meg kijön.. :( Szóval kérdező valamilyen szinten értem a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!