Nőnapra csak virágot szokás venni? Mást nem szoktak? Sajnálom a pénzt virágra mert drága és úgy is elhervad.
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 18:00
1/13 anonim válasza:
Én csokoládét szoktam venni.Azzal nem tévedhetsz.
2/13 A kérdező kommentje:
A tábla csoki is megteszi ?
2014. márc. 4. 19:01
4/13 anonim válasza:
táblás csoki,
bon bon
cserepes virág
szálas virág
mindenféle csoki
ezeket szokás nőnapra ajándékba adni.
Jó tanács: Ha 40-50 éves nőnek akarsz ajándékozni akkor vegyél neki Macskanyelvet. Finom, és nosztalgikus.
5/13 anonim válasza:
Megteszi, de akkor már inkább valami olcsóbb, de minőségi dobozos. (Toffifee csak 390, vagy multikban vannak belga csokik 5-600ért)
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
Én nőként nagyon örülnék a csokinak, bonbonnak, keksznek, teának is. Meg virágnak is persze. :)
A tábla csoki is tökéletes.
8/13 A kérdező kommentje:
Merci Csoki mellett döntöttem :) Hol lehet a legolcsóbban venni Budapesten ? Vagy egyáltalán mennyibe kerül úgy általában ?
2014. márc. 4. 21:29
9/13 anonim válasza:
(4-es)
Macskanyelvet ne vegyél,mert van nekik! XD
10/13 anonim válasza:
Nézd, ha ennyire a pénz a fontos, szerintem inkább ne vegyél semmit. Szerintem nem elvárás. Engem speciel jobban zavarna, ha ilyen megerőltetés lenne valakinek, hogy hozzon nekem valamit... Tényleg nincs rá szükség, értem én a férfiakat, miért kéne egy nap elhalmozni a nőket ajándékkal? Minek?
De ezt ne csináld, ha nem jó szívvel adod, nem kell szerintem inkább.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!