8. osztályban nőknapja?
Eddig 6. osztály óta minden lánynak (4 lány van) vettem valamit. 6ban csokit, 7.ben egy szál virágot.
Kell egyáltalán általános iskolában adni/ajándokozni valamit a lányoknak?
Ha igen akkor csokit, vagy virágot, más ötlet?
Kedves vagy, hogy gondolsz erre, nálunk is voltak ilyen gáláns srácok, akik még 8. osztályban is hoztak virágot nőnapra.:)
És én is azt mondom, amit az előző, hogy szerintem is az összes lánynak adj, de ha jelezni szeretnéd annak a másik lánynak, hogy ő konkrétan tetszik is neked, akkor mellékelhetsz egy csokit neki. Vagy esetleg egy szép nőnapi képeslapot. És esetleg ha bátor vagy, akkor le is írhatod benne, hogy tetszik neked.:)
A nagyobb csokor látszólag jó ötlet, csak azt az iskolában az órák alatt "kezelni" kell - vinni, tárolni. Ami kényelmetlen.
Én bepróbálkoznék egy "csokor-utalvánnyal", amit délután tud beváltani nálad.
Mind a 4-nek adj suliban virágot, majd ahogy akartad, hazafelé menet is kap tőled valamit. :) Biztosan meglepődne :)
Adhatsz neki még pl egy karkötőt, vagy nyakláncot, esetleg egy kis plüss kulcstartót, vagy hát ha már úgyis nőből van, akkor adhatsz neki körömlakkot, vagy sminket is. (Attól függ, hogy mennyit akarsz rá költeni, és hogy mennyire fontos.)
Hirtelen ezek jutottak az eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!