Más nők tök boldogak, hogy a vázába rakhatja a szál virágját, és nézheti ahogy lassan az meghal... engem ez valahogy cseppet sem boldogít, sőt kifejezetten haragszok ha valaki virágot ad. Én lennék az aki hülyén gondolkodik és nem akar haldokló virágokat bámulni az asztalán?
Nem igazán szokott meghalni attól egyik növény sem, hogy letépik a virágát. Amúgy meg gondolom a nők nem a virágnak magának örülnek, hanem hogy gondoltak rájuk.
2013. márc. 9. 00:00
13/21 anonim válasza:
Én szeretek virágot kapni.
A vágott virágot direkt eladásra termesztik. ha nem akarnák eladni, eleve nem is lennének.
2013. márc. 9. 01:30
14/21 anonim válasza:
Nyugi,nem vagy egyedül! :)Én is utálom,mert értelmetlen! Én 40 szál vörös rózsát repítettem a 4.emeletről,októberben!!! Annak az árán értelmesebb,tartósabb ajándékot is lehetett volna venni:))Ráadásul,a volt kedvesem tudta,hogy nem értékelem a szálas virágot.Inkább hozott volna egy cserepes mályvát! :) Igaz,az is repült volna! :)Felesleges pénz kidobás,pár nap és kuka.....
2013. márc. 9. 05:29
15/21 anonim válasza:
Én szerettem volna tegnap pl. legalább 1 szál virágot kapni, de mégsem jött össze.
2013. márc. 9. 07:23
16/21 anonim válasza:
Ha nem vágják le a virágot, az akkor is elhervad a szárán, viszont azzal, hogy levágták segítettek a virágnak a megújulásban, ettől a virág erősebb lesz és szebb virágot fog hozni.
Én így gondolkodom és szeretek virágot kapni.
Szeretem ha mindig van valami szép és illatos az asztalomon.
2013. márc. 9. 07:26
17/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a virágokat, de főleg a cserepes virágokat. Azoknak semmi baja se lesz. Kibírja a cserépben sokáig, sőt van ami évelő. :)
2013. márc. 9. 07:38
18/21 anonim válasza:
Én is csak a cserepes virágot szeretem kapni, abból is azt, amit ki lehet ültetni a kertbe.
2013. márc. 9. 07:45
19/21 anonim válasza:
Én sem szeretek virágot kapni, őszintén: sajnálom a pénzt amit erre mások költenek. Egy csokor több ezer forintba kerül, én annak az árából inkább könyvet kérnék. Azt elolvasom, felteszem a polcra és évek múlva is meglesz és tudom,hogy kitől kaptam. Míg egy virágcsokor bírja vagy 1 hétig miközben szépen elsárgul a vázában :)
2013. márc. 9. 22:54
20/21 anonim válasza:
Én is jobban örülök a cserepes virágnak, mint a vágottnak :)
Érdekelne mi a véleményetek a karácsonyi fenyőirtásokról, pedig azok 8-10 évig is nőnek, mire kivágják őket. Én szép, minőségi műfenyőt állítok, a vázába pedig az illata miatt fenyő ágakat teszek. A lelkiismeretem így tiszta marad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!