Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Nőnapra szeretnék saját...

Nőnapra szeretnék saját kezűleg készíteni egy ajándékot. Mit javasolsz?

Figyelt kérdés

Olyan anyagokból legyen természetesen, amit meg tudok venni és ne legyen túl nehéz elkészíteni mégis maradandó legyen.

pl. egy hajtogatott tulipán jó lenne, könnyű is elkészíteni, csak nagyon átlagos szerintem.

Adtál vagy kaptál már esetleg egy kedves kis kézzel készített ajándékot? Írd le, hátha másnak is örömet okoz majd.

Köszi :)

2013. márc. 4. 23:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ja és ha a barátnőd édesszájú, akkor apró sütiket is süthetsz neki amit áttetsző csomagolásban egy szép masnival is odaadhatsz, pl egy klassz üvegben. :-)
2013. márc. 5. 08:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket :)
2013. márc. 5. 22:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Amúgy picit rosszul fogalmaztam meg a kérdést.

Nem barátnős ajándékra gondoltam, csak annak a nőnek/lánynak szeretnék adni egy kis ajándékocskát, akinek eszébe jut, hogy nem csak nőnap van, hanem Zoltán nap is.

Szóval inkább csak ismerősöknek adható pici figyelmességre gondoltam. De a weboldalon van egy pár ötlet, köszönöm a linket.

(És köszönöm az adminok munkáját, már tudom, hogy van ilyen kategória is.)

2013. márc. 5. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!