Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Csak nekem van itt már elegem...

Csak nekem van itt már elegem a Valentin-és Nőnapból?

Figyelt kérdés
Nincs szerencsém a férfiaknál.Hiába imádom őket egy idő után elhagynak és majd belehalok.És még alig volt olyan hogy köszöntöttek volna engem ezeken a napokon.Szóval hánynom kell ezektől a napoktól.Mindenhol ilyenkor a sok boldog nő,a boltok tele nyálas kakikkal...Én meg egyedül sírok.A kutya se kérdi mi van velem.Alig ért véget a Valentin-nap már jön is a Nőnap! Pff!... :-/
2013. márc. 3. 03:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg kicsit túlzásba viszed az önsajnálatot / önsajnáltatást.

Akinek nincs éppen társa az ilyen ünnepeken, abban valamennyire természetes hogy valamiféle szomorúságot vagy hasonlót vált ki a "hype" a párkapcsolatok körül. Na és?

Nyugodj meg, fogsz találni valakit. Főleg ha nem csak sajnálod magadat, hanem mondjuk jókedvű és nyitott vagy.

2013. márc. 3. 17:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a #8, #10, #11 válaszolókra. Ők nem tudják, hogy miről beszélnek, mert nekik bejött az élet.

Megértelek kérdező. Tudom miről beszélsz. De te még így is jobb helyzetben vagy nálam, mert nekem SENKIM sincs (semmi barát, ismerős). Szerencsére a valentin napon eszembe sem jutott, hogy valentin nap van. (Csak 2 nappal később jöttem rá.)

A nőnapi köszöntést viszont ne várd el, ha te meg nem köszöntöd fel őket férfinapon! És ez minden nőre érvényes.

2013. márc. 5. 20:00
 13/16 Szergej55 válasza:
Nem, nem te vagy az egyetlen, aki unja ezeket. Én is.
2013. márc. 8. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

#12 - "Ők nem tudják, hogy miről beszélnek, mert nekik bejött az élet."

Aha, 30 perce tettem ki a Ferrarimból a csajomat a lakásnál amit bérelek neki a város legdrágább részén, csak azért, mert már nem bírtam hogy a többi 20 állandóan hívogat. Minek kellett flottavásárlással mindegyiknek iPhone-t vennem...

Aztán beleért a kezem a bilibe és felébredtem. Ne legyél komolytalan, mindenkinek vannak problémái - a kérdés csak hogy hogyan állsz hozzá. Nekem sincs barátnőm, és már annyi ideje hogy már nem a szex hiányzik legjobban a párkapcsolatból. Na, képes voltam ilyet írni hímnemű létemre, ráadásul ilyen nyilvános oldalon. És ha itt keseregnék ezen - meg próbálnék rávenni több másik szerencsétlent, hogy keseregjenek velem - azzal mennyivel lennék előbbre? Ja, biztos jobban esne hogy másnak is sz@r, nem csak nekem... :D

Szedjétek össze magatokat és ha legközelebb valami szimpatikus figurát láttok akkor mosolyogjatok rá, közöljétek a testbeszédetekkel, gesztusaitokkal hogy nyitottak vagytok az irányába aztán majd összejön.

Ha meg a szőke herceget várnátok a fehér paripán vagy csak egy kis sajnálatra vágytok, akkor úgyis hiába próbálok (helyesebben próbálunk a többi válaszadóval) valami kis pozitív hozzáállást "kölcsönözni" nektek...

Na kb. ennyi. Egyébként hogy vagytok? Boldog Nőnapot Nektek! :)

2013. márc. 8. 21:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :-) Hát most már jobban vagyok,vééége a Nőnapnak lassan! Bár senki nem köszöntött,de megvagyok!
2013. márc. 8. 22:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor most majdnem egy évig (köv. februárig) nyugalom? :P

Egyébként elég fiatal vagy, manapság nem jellemző hogy a veled egykorúak nagyon hosszú távon gondolkodjanak - sőt még az idősebbek sem. De ez ne keserítsem el, keresgélj csak tovább, aztán majd megtalálod.

:)

2013. márc. 9. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!