Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » A nőnapot, ha van barátnőd,...

A nőnapot, ha van barátnőd, hányszor lehet megünnepelni egy évben?

Figyelt kérdés
Hogy ne tűnjön nyomulásnak,de azért mégis kimutassa a csajod előtt,hogy szereted...
2011. dec. 17. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Legjobb tudomásom szerint egy nőnap van az évben, tehát én az egyszri ünnepet javasolnám ebből az apropóból :)

Amúgy ha szeretsz valakit indokolás nélkül is vihetsz neki egy szál virágot, úgy gondolom.

2011. dec. 17. 09:32
 2/7 anonim válasza:
Ha jól ismered a barátnőd nem fog megsértődni.
2011. dec. 17. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne tudd le évi 1 szál virággal,de ne is ess túlzásba.

Páromnak én vagyok az első olyan komolyabb kapcsolata,pedig bőven 20 felett van.Ő túlzásba vitte,ugy kellett rászólni :). Hetente-párnaponta szál virág,doboz csoki,egyéb apróság.Párszor rendben van,nagyon édes.De amikor már nem fértem a virágtól,mert ugye ki nem dobom,és már édességundorom lett pár hét alatt,plussz azt éreztem hogy ezt viszonozni kell,de férfinak mégis hogy (jó,főztem vacsit neki,meg ilyenek,de az nem olyan,még ha el se várta sosem).

Ugyhogy szólnom kellett,hogy nagyon aranyos,de már sok.Igy most havi 1 virág amikor épp eszébe jut,már csak csokival töm (bár megkapom,utána őt megetetem vele leginkább).

2011. dec. 17. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ez elég hülye kérdés volt már ne haragudj... ennyi erővel azt is megkérdezhetted volna,hogy a karácsonyt 1 évben hányszor ünnepeljük :D

1 évben csak 1* van nőnap, de ez nem azt jelenti,hogy csak azon a napon vehetsz neki ajándékot

2011. dec. 18. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
én olyat nem tartok, és ezt minden nőm tudomásul vette. A valentin nap is tiltólistán van.
2011. dec. 26. 00:33
 6/7 anonim válasza:
Hát.... olyan 100 - 200 körül szokás.
2011. dec. 27. 19:17
 7/7 vacak626 válasza:
figyelj nőnapra, évfordulóra, ünnepekre, születésnapra és névnapra érdemes virágot adni vagy ajndákozni-ünnepekkor a megfelően kell ünnepelni természetesen tehát nehogy húvétkor virágot adj neki én egy rocska vízzel való le öntést javasolnék. Persze dühi lessz egy kicsit,de aztán meg fog jönni a jó kedve is
2011. dec. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!