Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltál eddig szerelmes? (viszonzott, viszonzatlan)
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 21:05
1/16 anonim válasza:
Istenigazából egyszer, fogalmam sincs viszonzott volt-e, a mai napig visszavárom:(
Ezen kívül voltam már szerelmes párszor, de a számot nem tudnám megmondani. Fellángolások voltak.
2/16 anonim válasza:
Viszonzatlan fellangolasom volt kb 6 , viszonzott szerelmem egy se.Meg nem voltam igazan szerelmes.
3/16 anonim válasza:
még sosem számoltam össze
de az arány kb úgy nézne ki h 6/4 6 viszonzatlan 4 viszonzott. de nem voltam minden lányba az...szóval pontos számokat nem tudok mondani..
4/16 anonim válasza:
Most vagyok először szerelmes és viszonzott. Nincs nap,hogy ezt ne köszönjem meg Istennek :)
L/17
7/16 anonim válasza:
2/2 viszonzatlan ;) Egyik még tart, Szenvedek is rendesen! :D
9/16 anonim válasza:
Most vagyok elsőnek igazán szerelmes, viszonzottan.
15/L
10/16 anonim válasza:
Még soha nem voltam szerelmes.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!