Csokit kaptam nőnapra, mikor tudja, hogy utálom. Mi a véleményetek?
Alapvetően az életem fontos része a sport, versenyszerűen táncolok és mellette edzőterembe jarok. Emellett természetesen nagyon figyelek az étkezésre, éppen emiatt semmi édességet nem eszem, soha. Az ízétől, állagától, esetleges szagától már rosszul vagyok, különösen a csokiétól. A barátomtól nőnapra mégis egy hatalmas tábla csokit kaptam. Oké, tudom, a gesztus a lényeg, de nem tudok elmenni a tény mellett, hogy ennyire nem figyel rám oda? Ő is tudja, hogy állandóan sportolok, és egészségesen eszem, illetve hogy hányingerem van az édességtől. Rengetegszer mondtam, és látja is, hogy a mindennapokban miket eszem. A konkrét probléma nem is maga a csokoládé (a kedvességet és a gesztust értékelem), hanem hogy tudja, de nem érdekli, vagy ennyire nem figyel rám oda? Azt is pontosan tudja, hogy egy virágtól viszont elolvadok, de mégsem azt kaptam.
Mi a véleményetek? Egyébként 2 éve vagyunk együtt, ha az számít.
Jajj már a férfiak olyan egyszerűek, és nem lenézem őt.
Lehet az utolsó pillanatban jutott eszébe, vagy nem volt ideje, virágos nem volt a közelben, kisbolt meg igen, ahol a csoki volt a legjobb választás. Vagy úgy volt vele, hogy a sport miatt nem eszel édességet, de évente 1x belefér.
Egy pasi nem gondolkodik el a részleteken.
Sosem kapok nőnapra semmit. Lehet, hogy egy rossz ajándéknak is jobban örülnék, mint a semmilyennek.
Másfelől szomorú, hogy a barátod ennyire nem figyel rád. Beszéld meg vele, hogy hanyagoljátok ezt a buta nőnapot, vagy ha kedveskedni akar, inkább virágot vegyen.
Elmondtad neki is, hogy soha, még ünnepi alkalmakkor se vagy hajlandó csokit enni? Vagy csak a megfigyelő képességére volt bízva?
Más kérdés, hogy kicsit az evészavar felé mutat, ha valaki ennyire soha nem hajlandó egy minimális édességet sem enni.
"Más kérdés, hogy kicsit az evészavar felé mutat, ha valaki ennyire soha nem hajlandó egy minimális édességet sem enni."
Azért ne told már túl. Lehet, hogy a kérdező a csokit utálja, de mondjuk zserbót szívesen enne. Vagy én például soha nem vagyok hajlandó minimális csipszet sem enni, mert nem szeretem, gondolom, hogy a te szemedben én is evészavaros vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!