Csokit kaptam nőnapra, mikor tudja, hogy utálom. Mi a véleményetek?
Alapvetően az életem fontos része a sport, versenyszerűen táncolok és mellette edzőterembe jarok. Emellett természetesen nagyon figyelek az étkezésre, éppen emiatt semmi édességet nem eszem, soha. Az ízétől, állagától, esetleges szagától már rosszul vagyok, különösen a csokiétól. A barátomtól nőnapra mégis egy hatalmas tábla csokit kaptam. Oké, tudom, a gesztus a lényeg, de nem tudok elmenni a tény mellett, hogy ennyire nem figyel rám oda? Ő is tudja, hogy állandóan sportolok, és egészségesen eszem, illetve hogy hányingerem van az édességtől. Rengetegszer mondtam, és látja is, hogy a mindennapokban miket eszem. A konkrét probléma nem is maga a csokoládé (a kedvességet és a gesztust értékelem), hanem hogy tudja, de nem érdekli, vagy ennyire nem figyel rám oda? Azt is pontosan tudja, hogy egy virágtól viszont elolvadok, de mégsem azt kaptam.
Mi a véleményetek? Egyébként 2 éve vagyunk együtt, ha az számít.
Jajj te szegény nagyon sajnálom hogy kaptál valamit
Bosszúból te is adj neki csokit majd férfi napkor
Ne oltsátok már a kérdezőt ilyen hülyeségekkel. Miért kéne örülnie, hogy kapott egy tábla csokit, ha az ajándékozó is tudja, hogy az egy szar ajándék?
Szerintem gáz a barátod, én rákérdeznék nála, hogy ezt miért kaptam. A férfiak néha hülyék, ha eddig tényleg nem esett le neki, hogy nem eszel csokit, akkor ideje felvilágosítani erről, mielőtt a következő alkalomra is ezt kapsz tőle.
Ha meg tudja, de nem érdekli, akkor én elgondolkodnék a kapcsolatunk milyenségén. Mert akkor ez az ajándék nem rólad szólt, hanem arról, hogy ad valamit neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!