Mi lehet az oka, hogy rengeteg olyan nő ismerősöm van aki elvárja a nőnapi ajándékot, de eszébe sem jut viszonozni férfinapkor?
Valójában minden nap nőnap, mert nőközpontú, gynocentrikus a társadalom.
A férfiak voltak azok, akik véres harcok árán kiharcolták a demokráciát. A nők semmiért sem küzdöttek. A szavazati jogot ingyen kapták a férfiaktól. És ezért fog összeomlani a társadalom. A nők szavazzák meg azokat a balliberális, woke, feminista ideológiákat, amik a társadalom pusztulását okozzák.
Egyébként ha valakit ünnepelni kellene, akkor azok a férfiak, mert a férfiak a nettó adófizetők (több pénzt fizetnek be az államba, mint amennyit kivesznek, ellentétben a nőkkel, más szóval a férfiak tartják el az államot és a nőket), a férfiak végeznek minden civilizációt építő és fenntartó munkát, a férfiak tartják fenn a rendet, jólétet, biztonságot, a férfiak hárítják el a katasztrófákat. Ezért halnak meg hamarabb.
A nők a legkiváltságosabb társadalmi réteg. Rengeteg privilégiumuk, többletjoguk van. A nőknek sokkal több jogaik vannak, mint a férfiaknak.
Mindig is a nőknek volt könnyebb az élet. Még azelőtt is, hogy szavazati joguk lett volna.
Ez gyakori dolog, mert a feminista kommunista női kvóta miatt az adott munkára alkalmatlan nőket vesznek fel az arra alakalmas férfiak helyett. De a könnyű kényelmes irodai munkákba is inkább nőket vesznek fel, a férfiakat pedig rákényszerítik, hogy az egészésgre káros fizikai munkát végezzék.
Megint hazudsz! Nagyon sok helyen ingyen van vagy olcsóbb a nőknek a belépő. És pont ti feministák rinyáltatok a legjobban, amikor Teczár Szilárd az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult ez miatt.
Ja, és megint baromságot írsz, mert a férfiaknak nem választás a katonaság, hanem akaratuk ellenére rabolják el őket és viszik őket haláltáborba!
"A nők semmiért sem küzdöttek. A szavazati jogot ingyen kapták a férfiaktól. "
Te tényleg ilyen hülye vagy?
"mert a férfiak a nettó adófizetők" ?
Igen? Amikor 1 évig nő létemre én tartottam el egy alkeszt, max feketén dolgozott, nem adózott, én viszont egész évben, miről beszélünk?
többletjoguk van?
Konkrét példát írj, minimum egyet, de ne csak úgy magad találd ki..
Hol kapok ingyen belépőt azért, mert nem f.rkam van?
Te nagy kemény férfi miért nem vagy katona akkor?
"Te tényleg ilyen hülye vagy?"
Épp most bizonyítottad te a tudatlanságodat.
"Igen? Amikor 1 évig nő létemre én tartottam el egy alkeszt, max feketén dolgozott, nem adózott, én viszont egész évben, miről beszélünk?"
Kit érdekel, hogy te mit csináltál/állítasz?
Ezek a valós tények:
reddit.com/r/MensRights/comments/9xieqk/men_pay_tax_more_than_women/
www.bitchute.com/video/kAfn6c2DxNSA/
"többletjoguk van?
Konkrét példát írj, minimum egyet, de ne csak úgy magad találd ki.."
Nemileg diszkriminatív törvények Magyarországon:
www.ferfihang.hu/2022/01/12/nemileg-diszkriminativ-torvenyek-magyarorszagon/
Itt egy lista a női privilégiumokról, többletjogokról (a hozzászólásokat is olvasd el):
jardasajatutad.wordpress.com/2016/02/25/nostenyprivilegium-97-pontban/
És akkor még nem is beszéltem a külföldi férfiellenes törvényekről. Például:
Egyéb dolgok:
Ezen a weboldalon rengeteg forrás van összegyűjtve (realsexism.com internet archívum oldala):
"Hol kapok ingyen belépőt azért, mert nem f.rkam van?"
https://www.youtube.com/watch?v=2SyMIlkXSyQ
Férfihang: Fizess, ha férfi vagy?
"Te nagy kemény férfi miért nem vagy katona akkor?"
Azért, mert ez a férfiellenes feminista társadalom (az egész nyugat) nem érdemli meg, hogy a férfiak megvédjék, fenntartsák. Szerencsére egyre több férfi mondja ugyanezt.
https://www.youtube.com/watch?v=DSpkcgG1ozA
https://www.youtube.com/watch?v=sytmXVbgCD0
Úgyis az a feminista girl power propaganda van minden filmben, médiában, közbeszédben, hogy a nők erősebbek és okosabbak, mint a férfiak. Hát akkor menjetek ti, kemény nők sorkatonának a frontvonalra! Csináljátok ti a fizikai munkát!
Ez így van ahogy az utolsó írja
A nőknek több joguk van és mindenben könnyebb a dolguk is
Jól írják, egy nőt ma már minden jog megillet amit egy férfit is megillet
Annyi a különbség hogy a nők rendelkezhetnek a közös gyermek élete felett is illetve őket nem viszik be katonának stb
A legtöbb szórakozóhelyen pedig tényleg ingyenes a belépés a nőknek, elég jól jártak vele
Az öngyilkosságok 80%-át férfiak követik el
Gondolom ez is azért van mert olyan könnyű férfinak lenni mi? 😂
A korábbi válaszok helytállóak
Az állam egyenlő jogokat biztosít mindkettő nemnek, törvénybe van foglalva
Valószínűleg nem aratok osztatlan sikert, de:
- Valakit egyoldalúan olyan dologért köszönteni, amit nem akart,amiről nem tehet, nem változtathat meg, furcsa dolog. A fenti okból, engem ffi létemre zavarna, ha ffi napon bármelyik nő megköszöntene.
- Pláne, ha egy "vadidegen" nőt kellene köszöntenem - pl. a Jucika titkárnőt.
- A feleségemet sem köszöntöm nőnapon, de heti rendszerességgel veszünk egymásnak: Ő valami kis édességet, én inkább virágot. De ezzen olyan valakit köszöntünk kölcsönösen, akinek tudjuk, hogy mit kell kölcsönösen elismernünk. :)
- A közös gyerekért sem látom igazságosnak, hogy megköszöntsem a feleségem/párom, mert közösen akartuk a gyermeket, és én sajnos nem tudok szülni, tehát valakinek ezt meg kettett tenni. E mellett leginkább a maga elhatározásából (is) vállal gyereket egy nő. Meg egyébként azért van az anyák napja. Ne mossuk össze azt, ami más.
- Ha az "férfidominancia/elnyomatottságuk" miatt kellene köszönteni a nőket, az megint egy megalázó lenne, hiszen évi egy csokor virággal letudtuk ezt a problémát?! Így köszönthetnénk a romákat is például, hiszen ők is gyakran vannak méltatlanul a társadalom legaljára kényszerítve.
- A férfidominanciáról csak annyit, hogy 45 éve élek házasságban, szerintem/tapasztalatom szerint, családon belül jellemzően a nők azok, akik un. "kis kérdésekben" döntenek: nagyobb dolgok vásárlása, gyermekvállalás, lakás berendezése, gyermekek nevelése, rokonokkal való jó/rossz kapcsolat kialakítása... A "nagy dolgokban" mi, ffiak döntünk. (most hirtelen nem jut eszembe ilyen) :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!