Mi lehet az oka, hogy rengeteg olyan nő ismerősöm van aki elvárja a nőnapi ajándékot, de eszébe sem jut viszonozni férfinapkor?
A férfi nap nincs benne annyira a köztudatban
Amúgy ismerős a helyzet volt hogy egyszerre 6-7 nővel dolgoztam együtt és mindegyik elvárta sőt felvonták háborodva ha később kapták meg "csak" délután
Mert minden más nap férfinap?
Komolyra fordítva a szót, a férfinapnak nincs hagyománya, a férfiaknak nem kellett olyan jogokért küzdeniük, mint a nőknek.
Egyébként én eddig minden munkahelyen azt láttam, hogy napoktól függetlenül a nők sokszor meglepik a többi kollégát, sütivel, csokival. Rendszeresen hoznak be, akár házit, akár cukrászdából.
Férfiak nem szoktam ilyet tenni. Sőt, nőnapra se szoktak semmit se hozni. Nem is elvárás. Én nélkülük is nőnek érzem magam.
Hát ez van sajnos
A nőknek ki van nyalva a valaguk és semmit nem kapunk cserébe
Igen tudjuk, régen kitalálták mikor még a nőknek kevesebb joga volt pl nem szavazhattak
De ma már a nőknek nincs kevesebb joga pontosabban 1-2 joggal több van nekik az anyaság végett
Az hogy nem tudsz érvényesülni az nem jelenti azt hogy kevesebb jogod lenne
Egy nőnek mindenhez joga van amihez egy ferfinak is (+egy két dologhoz még)
Vagy is nincs mit ünnepelni
Próbálj meg úgy érvényesülni, hogy még interjúra sem hívnak, te esetedben, mert ffi vagy... ja?
Közben hiába vagy tökéletes a munkába, ha semmi lehetőséget nem kapsz bizonyítani, szimplán mert olyan a nemed, amilyen...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!