Miért ünnepeljük a nő napot ha a férfi napot nem?
Figyelt kérdés
Jó hagyjuk ezeket a sablonos dumákat hogy férfinap minden nap van meg a férfiak tetteit nem lehet megünnepelni egy nap alatt. Miért ünnepeljük folyton a nőnapot? Iskolában is vigyük ezt a cserepes virágot meg azt a tanárnak stb stb. Szerintem a nőket túl értékelik.2024. márc. 3. 18:36
31/38 anonim válasza:
"Semmire 😂😂😂 mert hogy mosnak, főznek, takarítanak munka mellett az semmi 😂😂😂 na most léptem innen"
Hát nálunk egyenjogúság és munkamegosztás van. Mos a mosógép, amit én etetek munka mellett.
Fözni én fözök, mert ö max. tésztát tud.
Mosogatni a mosogatógép mosogat, kivéve amit én mosogatok, mert mondjuk fa nyele van.
Ö süteményt süt, a kertben szöszmötöl, meg feltakarítja a házat.
A többi ház körüli munkát tudás és tapasztalat szerint osztjuk fel.
De most elmorzsolok egy könnycseppet a sanyarú sorsú elnyomott háziasszonyok miatt...
32/38 A kérdező kommentje:
Ők harcolták ki hogy dolgozhassanak szóval ne vinnyogjanak.
2024. márc. 5. 16:50
33/38 Darius- válasza:
Feministaszerű mozgalomból jött létre, aztán hagyománya megmaradt. Mindent ki kell vesézni, hogy megértsük. Férfiaknak nem kellett szabadságjogokat kiharcolniuk, ezért ilyen szinten nem is alakulhatott volna ki mozgalom nekik.Tehát a nőnap eredetileg nem magukat a nőket, hanem az ő szabadságukat ünnepelte. A virágot eredetileg egymásnak adták,sárga mimózát, ibolyát.
34/38 anonim válasza:
Neked találták ki a Kanamara macuri fesztivált: [link]
35/38 wc papa válasza:
minden feminista, no meg mittom en azt mondja "van nonap februar nemtom mikor" de legyunk oszintek, total leszarjak ok is, mi is mert nem unneplik meg mint menjenek szinte kotelesseg es munkahajtas szeruen a viragoshoz
37/38 anonim válasza:
25# Van apák napja, és azt sokan ünneplik.
De a férfi napot tényleg kevesen.
38/38 anonim válasza:
46 éves férfi vagyok! De az elmúlt 46 évben egyetlen egy nő sem köszöntött fel engem férfi napon. Szerintem a legtöbb nő azt se tudja hogy férfi nap is létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!