Milyen virágot szokás adni nőnap alkalmával? És hány szálat? Egy olyan nőnek akivel most kezd alakulni a kapcsolatom, és egyben egy nagyon jó barát is .
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 20:29
1/8 anonim válasza:
Nőnapra a klasszikus és a tavaszi virágok ideálisak. A vörös rózsa a lángolós szerelem virága, de ha még nem akarsz ilyen erős jelzést küldeni, akkor választhatsz más színű rózsát vagy más virágot is. A kankalin, a ciklámen és az orchidea is népszerű nőnapi virágok közé tartoznak.
A szálak számát illetően nincs egyértelmű szabály, de általában páratlan számú virágot adunk ajándékba. Ha egy csokorban többféle virág van, akkor az összesített szám legyen páratlan.
2/8 anonim válasza:
Ha szereti a cserepes virágokat, akkor ezerszer jobb választás, mint egy szál vagy csokor, ami 1 héten belül elhervad.
3/8 A kérdező kommentje:
Én 3 szálra gondoltam illik így adni? Vagy pedig maradjak az 1 szálnál? Vagy inkább egy csokor?
2023. márc. 7. 08:38
4/8 anonim válasza:
Lehet például 1 szál fehér rózsa vagy egy kis csokor tulipán.
5/8 anonim válasza:
Egy kis csokor tulipánt adnék a "kiszemeltemnek". Férjemtől egy szál vörös rózsát szoktam kapni. (Gyerekkoromban apától mindig egy csokor hóvirágot kaptam. Sajnos, már hóvirágot nem lehet adni és apukám sincs.)
6/8 NTBS válasza:
Egy szál, akivel alakul, annak egy csokor.
7/8 anonim válasza:
A tulipán csokor nagyon jó választás lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!