Nem arról volt szó, hogy a sport az nem politika, már a magyarok sem kellenek ennek a kormánynak, csak a ruszkik?
2023. jan. 27. 17:24
1/8 anonim válasza:
Mivel már évek óta magyar színekben versenyeznek, ez logikus lépés. A nemzetközi spirt világa már csak ilyen, a sportolók keresik a lehetőségeket.
2/8 A kérdező kommentje:
Logikus lépés ruszki sportolókat támogatni magyar és eus pénzből?
Nekem inkább a gusztustalan szó jut erről az eszembe, nem a logikus.
2023. jan. 27. 17:30
3/8 anonim válasza:
1: "Vlasenkót leszámítva életvitelszerűen mindannyian Oroszországban laknak, orosz állampolgárok, orosz edzők irányítják a felkészülésüket, csak a magyar igazolás miatt vannak egy-egy magyar klubhoz delegálva, illetve indulnak egy-egy versenyen."
4/8 anonim válasza:
Kitúrják a magyarokat praktikusan.
5/8 A kérdező kommentje:
És ezek után mondja, még valamelyik, hogy nem szólnak bele a belügyeinkbe...
igazából nem is kell, mert nyalunk nekik magunktól
2023. jan. 27. 17:45
6/8 anonim válasza:
5: ezért mondják, hogy Orbánék lényegében az oroszok kiszolgálói, csicskái, ebben az esetben sem a magyar versenyzők érdekeit képviselik inkább
7/8 A kérdező kommentje:
Én sckb 10 éve pofázom ezt, és leginkább a 14-es krimi incidens után kezdett egyre nyilvánvalóbbá válni, de a legtöbb lehurogott, hogy hülyeség...
szerintem szégyen az országra és ránk nézve is, hogy ülünk és nézzük, ahogy szétszedik az országot és kizavarnak mindenkit külföldre
2023. jan. 27. 17:50
8/8 anonim válasza:
egyértelműen a ruszkik irányítják az országot és Orbánt
ez lehet a nagy titok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!