Csak én tartom hülyeségnek a nőnapot, ha már egyenjogúság van? Mire ez a fölhajtás?
Várjál te mérnökként keresel 300at? Az eléggé a legalja kereset ebben a kategóriában🤔
Amúgy az asszony dobhat egy privátot, ha majd váltok.
Már ha tényleg létezik, nem pedig valami "huu de megmutatom én egy nőnek hogy ki az úr a házban" fantáziát szerepjátékozol itt nekünk.
"ez akkor igaz, ha ugyanannyit keresnek. Ha én 300at keresek, az asszony meg 140et, akkor neki kétszer annyi munkát kell megcsinálnia otthon."
Keress olyan nőt, aki ugyanannyit keres, mint te, viszont ha a nő többet keres, akkor ugye te végzel otthon több munkát?
Majd lecserél az asszony, ha rájön, hogy szarba sem nézed.
Egyébként az a 300 nettó, vagy bruttó? Egy ennél többet kereső nő milyen jövedelmű férfit keressen?
ma 15:17 nem tudom de ha 300at keresnék akkor inkább csendben mwghúznám magam és nem erre verném a nyálam hogy mennyit keresek :D
Jó én is voltam ilyen szinten de alapvető igény hogy az ember jobban fizető munkát keressen.
Gondolom ilyen műszaki managger lehet a kérdező mert az ilyen semmitérő diploma, de legalább diploma... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!