Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják az itteni nők hogy egyenjoguság van?
Ezt amit leírtál, csak azért tudja megtenni, mert a férfiak csapot-papot otthagynak, ha puncihoz juthatnak.
Szóval szerintem nem annak kéne szégyelnie magát, aki kijelenti, hogy szexpartnert keres, hanem annak, aki mindenféle feltétel nélkül odarohan, hogy ő lehessen az.
Ha a férfiaknak lenne tartása, nem hódolnának be azonnal és feltétel nélkül egy puncinak, akkor a nőknek sem lenne olyan egyszerű.
A férfiak azért nem tudják ugyanezt megtenni, mert a nők nem buknak rá minden fszra ami szembejön.
és ezt mint F28 írom.
" És ő választhatja meg ki legyen és tök ingyen"
Igen, azok közül, akik írnak neki.
"És ő választhatja meg ki legyen és tök ingyen"
Ez fordítva is így van. Csak a nők nem állnak sorba egy pasinál, ha az szexelni akar.
De ennek semmi köze az egyenjogúsághoz amúgy. Ez szimplán csak azt mutatja be, hogy férfiak simán feladják a méltóságukat, ha pinához juthatnak, a nők meg nem.
Azért az egyenjogúság kicsit tágabb témakör annál, hogy "a nők akkor dugnak amikor akarnak".
Családot alapítani például a férfi tud, ő dönt hogy lesz-e gyerek vagy házasság.
Hát én úgy tudtam a terhességhez két ember kell.....
Ha a férfi akarja de a nő nem, akkor a nő is tud fogamzásgátlást használni, sőt, akár utólag is bevesz valamit és nincsbaba
Ha meg a nő akarja de a férfi nem.. nos.. akkor még egyszerűbb a dolog, vagy meg sem dugja, vagy gumit húz, kihúzza idő előtt, stb...
Persze léteznek balesetek és erőszak, ahol bármelyik fél kikényszerítheti a másikból.
Szóval ezt én nem firtatnám, hogy kinek a joga vagy döntési lehetősége, mert kvára mindkét félé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!