Szerintetek szóljak a páromnak, hogy elfelejtette a névnapomat?
Szerintem meg duzzogj tovabb, lehetoleg ne is mondd meg neki hogy miert, vagy csak annyit, hogy 'tudod te azt', vagy 'majd ha te is ateled, megtudod', siros szemekkel, huppogve. Az sokat fog segiteni a helyzeten.
Tipikus noi hisztit adsz elo, aztan amikor esetleg leesik neki hogy valami nem stimmel, inkabb duzzogva lefekszel - hat ebbol aztan jol megerti am, mi van... Lehet azt se tudta, hogy te most tartod a nevnapodat, mert mondjuk evente van 5 belole.
Nem kell ekkora ügyet csinálni egy névnapból. Azt mondod, főztél, sütöttél. Mikor hazajött, akkor kellett volna mondani, hogy névnapod van és így szeretnéd vele megünnepelni. Hidd el, bepótolta volna az elmaradt köszöntést... én is sok névnapot elfelejtek, egy-két nappal később köszöntök, mert nem látom állandóan a névnaptárt, se a fészbukot.
Nem kell mártírkodni, meg rájátszani a sértődésre, nem tett semmi rosszat, csak nem figyelt. Ha nem drámázol, lett volna egy kellemes estétek és a kérdést sem kellett volna kiírnod.
Szerintem ez a legrosszabb, amit egy kapcsolatban tenni lehet, hogy valamin bosszankodsz, de nem mondod el. Akkor rögtön el kellett volna mondani, amikor rákérdezett, hogy miért van rossz kedved.
Egyébként meg szerintem felesleges sütni, főzni névnapra. Inkább neked kedveskedjenek. Vagy magadnak sütöttél?
Hát ez jó szánalmas. Ahelyett, hgoy kinyitottad volna a pici szád, duzzogtál, mint egy dedós.
Az ugye megvan, hogy ezt hosszú távon nem tolerálja senki?
Szerintem is már előre kellett volna szólni. Csak nem titokban sütöttél-főztél? Akkor kellett volna mondani, megosztani vele, hogy a névnapodra készülsz.
Persze, látnia kellett azt is, hogy a többiek felköszöntenek; nem is tudom.
És mi a neved? Amit elfelejtett? Lehet, hogy nem is annak hív; vagy igen? Mert lehet, hogy azért felejtette el.
Utólag is mondd meg neki, érezze csak rosszul magát, hogy nem figyelt oda. Hiszen be is írhatta volna a naptárjába, ha olyan feledékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!