Mindenki elfelejtette tavaly is a névnapomat és szerintem idén se lesz másképp és engem nem az ajándék zavar csak nehéz lenne kimondani: Boldog névnapot!?
Szólsz a barátaidnak, ismerőseidnek, hogy mi lenne ha a névnapodon vagy egy másik nap, a névnapod alkalmából beülnétek valahova kicsit beszélgetni,stb. Ez elég egyértelmű célzás, de azért nem durva.
Nálunk egyébként is így működik, hogy meghívjuk a barátainkat névnapra, szülinapra.
Egyébként csak téged nem köszöntenek fel? Másokat igen? Mert nem mindenki figyeli a névnapokat a naptárban.
Engem sem köszönt fel senki névnapomon, csak anyám meg mamám mondott annyit,hogy boldog névnapot :D
Lehet, hogy azért mert ritka nevem van és senki sem tudja, de azért,hogy a két legjobb barátnőm meg a saját apám se mikor együtt élünk 16 éve... :DD Engem már nem érdekel, én hozzászoktam, én sem tudom megjegyezni kinek mikor van névnapja, és őszintén fogalmam sincs hogy pl anyumnak mikor van
ja és ha viszel sütit mondd hozzá,hogy Névnapom van ^^
akkor mindenki fel fog köszönteni
rendezz bulit(bár inkább szülinapi)
beszélj róla hogy de jó xy nap múlva névnapom lesz
vigyél be suliba/munkahelyre sütit és italt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!