Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Irjak a fiúnak névnapjára?...

Irjak a fiúnak névnapjára? (bővebben a leírásban)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki régóta tetszik. egy ideig sokat beszélgettünk facebook-on, találkoztunk is. Volt, hogy ő írt magától, volt hogy én. de mostanában őgy érzem, ez valamiért abba maradt. én írtam neki utoljára, de úgy érzem hogy nem érdeklődik már irántam. elhatároztam, hogy addig nem írok neki, amíg ő nem ír magától, mert nem szeretnék a terhére lenni, untatni sem szeretném, DE kivétel az ünnepek, születésnapján természetes hogy felköszöntöm. Születésnapja előtt lesz a névnapja, és a kérdésem az, hogy akkor köszöntsem fel? ti mit gondoltok? ti mit tennétek a helyemben? engem pl. szinte senki sem köszöntött fel tavaj a névnapomon (az enyém összel van).

Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

21/L

2017. jún. 25. 18:05
1 2
 11/12 anonim válasza:

Írj neki mindenképpen! esetleg még írhatsz neki mást is pl: Mizu veled? rég beszéltünk... stb. Szerintem örülne, ha felköszöntöd pluszba még érdeklődsz is! :)

Hajrá, hajrá!!! :)

2017. jún. 29. 09:40
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :))
2017. júl. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!