Mit adjak neki névnapjára? 14F
Figyelt kérdés
Egyik lány osztálytársamnak most lesz a névnapja.Amúgy is akartam venni neki valamit de megkérdezte hogy kap-e tőlem valamit.Én igent mondtam de nem tudom mit adjak neki.Nekem bejön és ad jeleket hogy én is neki.Vegyek neki valami ékszert vagy vigyem el moziba.Tudnátok nekem segíteni?2017. febr. 8. 17:51
1/8 anonim válasza:
ültesd rá, annak biztos örül majd
2/8 anonim válasza:
ne vidd moziba , ekszert dragat meg plane ne vegyel!! valami aprosagot adjal neki, pl 1 szal viragot, tabla csokit, szep mintaju tollat vagy ceruzat...ilyesmi.
3/8 Berserker88 válasza:
Há' mi az már, hogy megkérdi kap-e tőlem valamit? :D Mondtam volna, hogy maximum pacikukit a popikádba. De viccet félre téve, te ismered és te tudod mit szeret. :) Itt úgyis csak a szokásos dolgokat fogod kapni válasznak.
5/8 anonim válasza:
Vegyél neki egy virágot meg egy csokit annak minden lány örül. :)
Vagy csak egy plüssmacit vagy ilyesmit.
7/8 anonim válasza:
Szia! Én a barinőmnek hosszabítót vettem (Hálózatba csatlakoztathatót). Imádta azóta is abba dugdossa a hajvasalóját. 25F
8/8 T.Panni válasza:
Szerintem, vegyél egy neki egy szál piros rózsát. És vidd el a lakóhelyetek körül valami parkba vagy kilátóra, erdőbe ... ilyen helyekre vidd például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!