12 éves fiúnak milyen könyvet vegyek?
Figyelt kérdés
Olyan kellene ami nemrégiben jelent meg, mert sokat olvas és sok könyve van.2016. júl. 16. 07:51
11/26 anonim válasza:
Én nem vennék utalványt. Jobb,ha egy felnőtt választja ki, hogy mit olvasson a gyerek!!!
12/26 A kérdező kommentje:
# 9/11
Régebbi könyvek megvannak otthon, régi időkből, plusz könyvtárból is hoz kis sok könyvet, ezért kell új kiadású.
2016. júl. 17. 14:55
13/26 A kérdező kommentje:
11/12
Nem egydeül venné meg, hanem a szüleivel.
2016. júl. 17. 14:56
14/26 anonim válasza:
Akkor vegyél neki valamilyen albumot. Mo-i kastélyokról, vagy ha valamelyik sportot szereti, akkor arról.
15/26 anonim válasza:
A siker 7 törvénye című könyvet.
Legyen sikeres az életben.:)
16/26 anonim válasza:
" Véletlenül" bevinném egy könyvesboltba, és hagynám, hogy nézelődjön. Természetesen nem venném meg neki, amit kinézett, csak valami indokkal bevinném. Aztán a kinézett könyvet később megvenném, és átadnám. :)
17/26 anonim válasza:
Én szeretem pl a sherlock holmes könyveket, bár én lány vagyok. De ha valami nagyon új kell, akkor abban nem tudok segíteni, mivel ahogyan már előttem is írták, a mai könyvek inkább a lányoknak szólnak. Lásd SZJG és tásai, de ne hidd azt, hogy ez minden lánynak tetszik. Ízlések és pofonok.
Ezeket találtam ifjúságinak, de a gyerekkönyvekkel vegyítve van, ezért kicsit sok dő kell az átnézéséhez. Remélem tudtam segíteni. :) 13/L
18/26 anonim válasza:
Előző vagyok. Az oldalt kicsit rendeztem, 10-14 éves korig, ifjúsági irodalom. A többit majd ti megcsináljátok, ha kell. Itt van: [link]
20/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2016. júl. 20. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!