Star Tiger Fighter kérdése:
Mikor ünneplik a lengyelek a Joanna nevet?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi ,hogy melyik napon ünneplik a Joanna névnapot. Nagyon fontos nem a magyar március 28.-i Johanna névnapra vagyok kiváncsi hanem a lengyel Joanna névnapra!Az a fontos ,hogy náluk mikor ünneplik. Az interneten vagy nem találtam olyan lengyel névnaptárat ahol szerepelne a Joanna név csak hasonló (pl:Joanny) vagy ha találtam akkor ott meg 7-10 napnál is fel van tüntetve. Szóval ha valaki ismeretes a lengyel kultúrban és leírná mikor van a Joanna név "fő vagy valódi"névnapja az nagy segítség lenne.2015. szept. 2. 16:29
1/5 anonim válasza:
Van egy par:
February 2: Joanna
February 4: Jan, Joanna
May 12: Jan, Jazon, Joanna
May 24: Jan, Joanna
May 30: Joanna
August 17: Joanna
August 21: Joanna
August 24: Joanna
August 26: Joanna
Mikor szuletett, mert azt olvastam, a szuletesnapja utani elso nevnapon kell megunnepelni.
2/5 anonim válasza:
Amúgy a lengyelek nem tartják a névnapokat, sőt, legtöbbjük azt sem tudja, hogy mi az a névnap...
3/5 anonim válasza:
Névnapot csak Magyarországon tartanak, más országokban nem.
4/5 anonim válasza:
Akkor az en osszes lengyel kollegam (kabe 20 ember) csak viccbol koszonti fel egymast a nevnapjukon?
5/5 anonim válasza:
Én Lengyelországban élek évek óta és itt soha senki nem köszönti fel egymást... sőt, nem is hallottak a lengyelekaz a névnap fogalmáról. Előző: Magyaro-n dolgozol? Mert akkor lehet, hogy csak átvették a magyar szokást a lengyel kollégák nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!