S. O. S Anyumnak mit csináljak névnapjára? (MA VAN)
Figyelt kérdés
Hát igazából nem tudok mit írni róla. Nagyon nincs jó kézügyességem, de széepn írok,rajzolok és varrok.2014. nov. 1. 11:43
1/7 anonim válasza:
Írd le egy nagy lapra (lehet valamilyen HALVÁNY színe is) a nevét sokszor egymás mellé "szivárványosan" (pl. az első nevet citromsárgával írod a következőt narancssárgával...stb) és a papír közepére ragassz egy jóval kisebb fehér lapot és arra írj egy verset, vagy a "nagylap" közepére egy közös fényképet ragassz. Ha van rá lehetőséged, akkor szedhetsz pár szál virágot is. Esetleg süthetsz egy egyszerű sütit.
Boldog névnapot neki :)
2/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha van kedved varrni, valamilyen szép mintájú anyagból vágj ki 2 ugyanolyan formát (bagoly, házikó, szivecske...stb.) és kezd "összevarrni" a szélén és amikor egy kicsi részt megvarrtál belőle tömd ki vattával és varrd tovább, amíg kész nem lesz a párna.
Nem tudom mennyire voltam érthető :)
3/7 anonim válasza:
Süss neki betű formájú sütit és rakd ki belőle a nevét, meg csinálj szivecske formájút :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen h írtál végre valaki :) Tetszik az ötleted:) Az elsőt biztosan kipróbálom de a közöskép nem fog menni mivel nincs meg anya nem ilyen érzelgős meg nyuszómuszó meg mucika meg ilyenek ha érted h értem:D De ha még van ötleted akkor várom és Köszönöm mégegyszer!! :)
2014. nov. 1. 12:29
6/7 A kérdező kommentje:
13 és fél :))
2014. nov. 1. 12:33
7/7 anonim válasza:
Végül mit készítettél? Kedves dolog ez tőled, manapság ritkán hallani ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!