8 éves öcsémnek mit vegyek névnapjára? (többi lent) 12/l
Figyelt kérdés
Szeret sportolni, azon belül is a fociért és a küzdősportokért rajong! Szereti az állatokat, főleg a ragadozó nagymacskákat és a medvéket.
Ezen kívül szeret gépezni, Minecraft őrült. Készítettem neki egy medvés ceruzatartót, de szeretnék még valamit venni neki! Előre is köszönöm a válaszokat:)
2014. szept. 8. 17:19
1/6 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem, hogy holnap lesz a névnapja...
2014. szept. 8. 17:21
2/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy hogy lehet de egyik lány karácsonyi ajándékozáson Minecraft utalványt kapott. Vehetsz neki valami plüssállatot az én unokaöcsim imádja őket. Bocsi jobb nem jutott eszembe
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...
Persze jöhetnek még:)
2014. szept. 8. 18:18
4/6 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit későn írtad ki a kérdést. De ez nem baj :)
Ha van egy kis kézügyességed, akkor csinálhatnál neki egy ilyen bábut:
Kézzel készített, tuti ajándék. Csak kérdés hogy meg tudod-e csinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Dejó...köszi:)
Ezek a bábuk tuti tetszenének neki, ja és szerncsére van még egy kis időm, mert szombaton tartjuk a névnapját:)
2014. szept. 9. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!