Mit adjak anyukámnak névnapjára?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Anyának hétvégén lesz névnapja, és nem tudom mit vegyek neki. Személyre szóló ajándékot szeretnék neki adni, és ami örökre megmarad. Adtam már neki karkötőt, bögrét, dísztárgyakat. Max. 3000 Ft értékben, mert ennyi zsebpénzem van most.2014. máj. 26. 21:23
1/4 anonim válasza:
Egy szep fenykepet valami szep keretbe
2/4 anonim válasza:
Ha még nincs, akkor pl egy szép Himalája sólámpa, 3ezerből kijön.
3/4 anonim válasza:
Ha mindenképp személyreszóló ajándékot szeretnél akkor már elég kevés választási lehetőség van. Viszont egy cserepes virág nagyon szép tud lenni, és sok évig meg is marad. Én is azt vettem anyukámnak, és nagyon örült neki, gyönyörű szép rózsabokor lesz belőle. :)
4/4 anonim válasza:
Vagy például egy olyan tárgyat, amin rajta van a neve!
PL: bögre + rajta a neve például: Anikó! Érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!