Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mit adjak anyukámnak névnapjára?

Mit adjak anyukámnak névnapjára?

Figyelt kérdés
ma van neki, olyan is jó, amit készíteni lehet, mert inkább én szoktam neki csinálni, de most nem nagyon van ötletem :/
2013. júl. 22. 11:45
 1/6 anonim válasza:

Csomózz neki karkötőt. Könnyű elkészíteni, és nem is tart soká.

De ha ma van, akkor inkább rajzolj. Más nem nagyon fog menni, amennyiben kézműves cuccot akarsz neki adni. Eddig miért nem jutott eszedbe a névnapja? Mondta apukád, vagy a mama, mi?

2013. júl. 22. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:

nincsen se apukám se mamám.. eddig is eszembe volt, csak úgy gondoltam, hogy veszek valamit. csak annak nem nagyon örülne, az ékszereket meg nem szereti :/ van itthon egy pár kézműves cuccom, majd kitalálok valamit.

köszönöm a választ egyébként!

2013. júl. 22. 12:46
 3/6 anonim válasza:

Szívesen. Enyém személy szerint a virágokat szereti a legjobban, bár mondhatni az se saját kezeddel készül, hanem megterem. :D

Papírból hajtogass neki virágot, sok ilyesmi van a neten, és színezd ki, szerintem az jó lesz. Az írisz könnyű is, és nagyon szép is.

És bocs, erről nem tudtam, hogy nincsenek, sajnálom.

2013. júl. 22. 13:10
 4/6 anonim válasza:
Mivel anyukám szülinapja és névnapja között vagy egy hét különbség van így névnapjára csak egy nagyobb tábla csokit szokott kapni. De ha szereti a virágokat vehetnél neki valami cserepes virágot, vagy süss/főzz neki.
2013. júl. 22. 13:54
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm!

És semmi baj :)

[link] végül egy ilyet csináltam neki, csak nagyon szépen feldíszítettem, örült neki :)

2013. júl. 22. 17:16
 6/6 anonim válasza:

Egész egyedi ajándék. Én is kaptam ilyesmit még előző barátnőmtől, csak az ilyen kis fémdoboz volt, és a papírkákra okosságok voltak írva. Naponta kellett húznom egyet reggelente, és azt betartanom aznapra. : )

Ügyes vagy!

2013. júl. 23. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!