Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mit kérjek névnapomra? FONTOS!

Mit kérjek névnapomra? FONTOS!

Figyelt kérdés

Van egy csomó cuccom Tablet, X box, Kamera, Teló.

Hobbim a Videózás és az úszás.

2014. ápr. 21. 15:01
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
0%
Erre nincs értelmes válasz, te féleszü elkényeztetett takony, kérj azt amire az olyan mai p*csök vágynak mint te vagy hagyd a p*csába az egészet
2014. máj. 13. 21:42
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
nekem van eladó agyam szólj anyunak hogy ész kéne!
2014. máj. 14. 20:58
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérj egy keverőt és legyél DJ!
2014. máj. 14. 20:59
 24/24 anonim válasza:
100%

Én nem tudok mondani semmit, de a többi válaszolónak üzenem:

Lehet, hogy sok mindene van, és igen nekem sincs közülük egy csomó dolog, de az, hogy gazdagabb családba született, mint sokan, nem azt jelenti, hogy el van kényeztetve. És olyan ember is el lehet kényeztetve akinek nincs olyan sok dolga.

Szóval senkinek nincs semmi joga kritizálni ettől a kérdéstől, mert nem ismeritek.

És mi a rossz abban, hogy megkérdezik tőle, hogy mit kapjon?

A legtöbb családban így megy. És én is csak olyan dolgokat szoktam kapni amik olcsók, és néha nem is mondhatók menőnek. De a szülők azért kérdezik meg a gyerektől, hogy mit kér, hogy ne olyan dolgot kapjon amivel nem tud mit kezdeni. Szóval akiben van egy kis becsület, miután ezt elolvasta abba hagyja az emberek fikázását, főleg azokét akit nem ismernek.

2014. nov. 2. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!