A jövő pénteken névnapi bulival leptek meg a szüleim. (ill jövő héten lesz a buli) meghívok 5 lányt a partyra, de nem tudom, hogy mit csináljunk. Van valami ajánlatotok?
Figyelt kérdés
A buli a kertben lesz.(mielőtt még megkérdeznétek azért névnapi lesz,mert a szülinapom augusztusban,nyáriszünetben lesz és akkor lehetetlen összehívni 5-6 embert)2012. jún. 9. 17:31
1/3 anonim válasza:
szerintem ha jó idő lesz lehet gillezni v szalonnát sütni esetleg 1 pojkrócot fűbe rakni és "piknikezni"
vagy még azt nem tudom mennyi idősek vagytok :D úg könnyebb volna mondani :D
2/3 A kérdező kommentje:
12 éveslányok.Amúgyköszi a választ!Van még valami jóprogram?(ha jó lesz az idő,tuti valóraváltjuk az ötleteet)
2012. jún. 9. 21:18
3/3 kisbeethowen válasza:
Bográcsozás, fürdés (ha van medencétek), vagy a slaggal locsoljátok egymást. jó móke ez az uccsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!