Mit szóltok a Jakab névhez? (a családunkban még csak egyszer volt Jakab)
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 09:55
1/15 Antimod válasza:
Nekem az Együgyű Jakab ugrik be elsőre, így én nem adnám azt egy gyermeknek.
Üdv!
Leftlegged Player :)
4/15 csibenő válasza:
Szerintem nem gáz.Jakab....Jakob...Jak
Szóval nekem az Alkonyat Jakob-ja jut eszembe róla....és úgye ő tuti nem gáz? :)
5/15 anonim válasza:
De magyarosan nagyon gáz. Ősrégi idejétmúlt név.
6/15 anonim válasza:
Nekem kb olyan,mint mondjuk a Frici :D
7/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz sőt nekem a legjobb barátomat is így hívják és egyből ez jut róla eszembe.
8/15 anonim válasza:
Szerintem szép történelmi név, de fontos, milyen vezetéknévhez adod, azzal mennyire harmonizál?
9/15 Kafka válasza:
Szerintem elég elavult és mostanra elég ritka név. Ha a gyerekednek szeretnéd adni, lebeszélnélek róla. Amerikai kutatások szerint az olyan fiúk, akiknek furcsa vagy ritka keresztnevük van, gyakrabban szenvednek a későbbiekben mentális problémáktól. Lányoknál ezt nem figyelték meg.
Szóval ne add neki.
10/15 anonim válasza:
Szomszédunk Jaki a Jakab névből, igaz felnőtt és a vezetéknevéhez megy.. Míg oda nem költöztem Páromhoz nem is hallottam erről a névről. Különleges, nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!