Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Szerintetek szép név az Eszter?

Szerintetek szép név az Eszter?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 14:45
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és az Erzsébet név is szép! Hisz egy szentnek is a neve volt! :)
2012. jan. 7. 14:29
 32/44 anonim válasza:
hülye kérdés
2012. jan. 7. 20:45
 33/44 A kérdező kommentje:
Aki mondja! :) De nem érdekelsz hidegen hagynak a negatív kommentek! :D
2012. jan. 7. 21:10
 34/44 anonim válasza:
Szerintem szép a hangzása, egyszerű és tiszta név. A kislányom 7 hetes és Kertész Eszternek hívják. :)
2012. jan. 7. 21:46
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Nomen est omen! Mondták a régi rómaiak! Ez akkor igaz volt. Ma már... Sok szülő jó dolgában nem tudja már, milyen isten tudja honnan kiásott neveket adjon jobb sorsra érdemes kölkének. Az Eszter ősrégi, szép, jól kimondható, könnyen megjegyezhető. Feladatát tehát tökéletesen ellátja: néven lehet vele szólítani viselőjét. Ja igen, és egyáltalán nem olyan könnyű gúnynevet faragni belőle, mint pl. a Leokádiából, ami ugye, iskolában, haveri körben nem lebecsülendő!
2012. jan. 8. 08:22
 36/44 anonim válasza:
Engem Eszternek hívnak.Tiniként nem szerettem,most viszont nagyon imádom!Anyukámat is így hívják,őt Esztinek becézik.Én nem szeretem,ha becéznek.Régen az egyik tanárom hívott Estikének (virág)Szóval,szerintem szép név:)
2012. jan. 8. 08:40
 37/44 anonim válasza:
nekem az Eszter mint név nem tetszik.
2012. jan. 8. 19:49
 38/44 anonim válasza:
Bájos, csillag leánynév, szerintem semleges. Mellesleg Ahasvéros király felesége is Eszter volt, és nagyon szép (az elbeszélés szerint), nekem az Alexandra, és Laetita, meg csuda hangzású nevektől sokkal jobban hangzik!:-) S mivel most ilyen csuda nevű gyerekek születnek, az Eszter lesz az egyedi!:-)Ja, engem soha nem csúfoltak!!!!:-)))
2012. jan. 11. 14:21
 39/44 anonim válasza:
Pardon, nem semleges!!:-))
2012. jan. 11. 14:22
 40/44 anonim ***** válasza:

Gimiben bele voltam zúgva az Eszter nevű osztálytársamba. :) Számomra kedves ez a név. Nekem az Otília, meg a Karolina tetszik nagyon. Ezek nem túl hétköznapiak, még is normális, megszokott nevek. Az Eszter sem elcsépelt, vagy unalmas amúgy!

25/F

2012. jan. 13. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!