Miért felejtik el a névnapomat? Még a családomnak sem jutott eszébe.
Ha már itt tartunk...
Én se a névnapomat, se a szülinapomat nem szoktam ünnepelni. A névnap szimplán hülyeség, a szülinapomon meg 1évvel idősebb lettem... elég baj ez, nemhogy még megünnepeljem:D
Én sem tartom olyan hűde fontos ünnepnek, ünnepeltetni sem akarom magam, csak ha más elvárja tőlem, akkor valamennyire én is . Meg tényleg így lehet észrevenni hogy mennyire tartanak fontosnak.
Én a szülinappal meg úgy vagyok, nem is igazán engem kell ünnepelni szülinapkor, hanem inkább az édesanyámat, aki azon a napon megküzdött azért hogy akkor éppen ott legyek.
"Megünnepelhető az, hogy 1 évvel idősebb, bölcsebb, érettebb lettél, fejlődtél, haladtál valamit."
Aha... Meg nézhetjük úgyis, hogy 1 évvel idősebb lettem, kevesebb van az életemből hátra, kevesebb időm van dolgok megvalósítására stb. Vagy én lennék túl pesszimista?
Boldog névnapot :)
én pl a saját névnapomat felejtettem el idén
reggel felkelek kimegyek és felköszöntenek hogy boldog névnapot, én meg csak így micsoda? névnapom van? utána persze leesett xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!