Milyen ajándékot készíthetnék páromnak névnapjára?
Figyelt kérdés
Együtt élünk és mindenképpen saját kezűleg szeretnék készíteni valamit. Olyanra gondolok, amit nem lehet elfogyasztani, kézzel fogható dolog. Tudom, hogy ismeretlenül nehéz tanácsot adni, de mégis szeretnék ötleteket kapni. Lehurrogók válaszaiból nem kérek. Köszönöm!2011. nov. 29. 19:03
1/4 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok, nem idétlenségeket!
2011. nov. 29. 19:10
2/4 anonim válasza:
van az úgynevezett 'handjob' azt kézzel kell csinálni, szerintem tuti örülne neki a párod.....
3/4 anonim válasza:
Nem derült ki,hogy férfi vagy nő vagy e :) De ha nő vagy akkor pl. készítess fotosorozatot és csináltass belőlük naptárat vagy csak úgy naptárnélkül persze a képeken ne túl sok ruha legyen rajtad.ez pasiknál tuti befutó
vagy csinálj a közös képeitekből egy dvd-t a közös zenétekkel szép idézetekkel
4/4 anonim válasza:
A Rossmann-ban lehet fényképes hógömböt csináltatni. Egy meghitt közös kép benne, vagy egy szexi fehérneműs rólad szerintem mindent vinne a számára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!