Azt hogy köszöntik fel, hogy írják, akinek a 3. nevének van a névnapja?
Figyelt kérdés
Tehát ha valakinek az a neve, hogy Jánosek Péter Zoltán, és ugye ma van Zoltán névnap. Akkor azt hogy írjam neki, hogy köszöntsem fel?2021. márc. 8. 17:07
1/5 anonim válasza:
Sehogy, boldog névnapot ugyanúgy. Nekem is van másodlagos nevem, amíg érdekelt a téma, addig ugyanúgy felköszöntöttek engem is...
2/5 anonim válasza:
Az én esetem azért érdekes, mert az apám a második keresztnevemen szólított, de az elsőn köszöntött fel.
3/5 anonim válasza:
Nyilván ugyanúgy.Boldog Névnapot!
4/5 anonim válasza:
Ugyanúgy...de amúgy használja a Zoltánt ?
Mondjuk nekem van ismerősöm, aki a második keresztnevét használja, de hallgat az elsőre is.
Ja, és ráadásul a vezetéknév is egy keresztnév, szóval mondjuk Balázs Péter László, és hallgat mindegyikre:)
5/5 A kérdező kommentje:
4# 😀😆🤣🤣 Akkor a barátod szerencsés, hogy ilyen sok ünnepe van!😀
A Zoltánt ritkán használja, ő (az öcsém) híresség, és a sima keresztnevén szólítják. De van hogy koncertje van, és mikor dobszólója van, több ezer ember üvölti ritmusra, hogy Valentin!!, Valentin!!😀😆😅🤣🤣 és olyan műsort lenyom, hogy mindeni isteníti őt! Még a hatalmas kivetítőkre is kiírják ilyenkor a nevét, hatalmas betükkel!😀😆😅🤣🤣 Óriási!😁
2021. márc. 9. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!