Hogy engedjem el a névnapom okozta csalódásokat?
Figyelt kérdés
A családomon és maximum 2 barátomon kívűl soha senki nem köszönt fel. Ez azért rossz érzés mért én nagyjából figyelemmel kísérem, hogy mikor kinek van. Az évek során próbáltam elengedni, hogy másoknak ez egy tök közömbös dolog, ők nem tartják számon, de mindig visszajön a keserűség, hogy én bezzeg felköszöntöttem őket.2020. aug. 1. 07:58
11/13 anonim válasza:
Már elég rég nem szokás névnapot ünnepelni ismerősök körében.
Örülök, ha a fontosabb emberek születésnapját fejben tudom tartani. A névnapot csak nagyon szűk családban, és ott is csak minimálisan ("Boldog névnapot!") tartjuk. Ennyi.
12/13 anonim válasza:
Én örülnék neki ha nem hívogatnának, kivennék egy szabit, és ünnepelnék azokkal, akik számítanak. Ehelyett egész nap csörög a kva telefon, és ha nem veszem fel, akkor úgyis tovább hívnak másnap. Képesek egyesek kiverni az ágyból hétvégén reggel is, mert ő most csakazért is névnapot akar köszönteni.
13/13 anonim válasza:
Ritka nevem van. Engem a családom sem köszöntött fel, nem hogy barát, vagy akárki. De nem is várom el, mert sokszor a saját névnapom is elfelejtem. Tudom, hogy mikor van, de a mindennapi rohanásban megfeletkezek róla. A névnapom után 2-3 héttel eszembe jut, hogy valamikor volt egyszer egy névnapom. 😁
Elenben az apám, és egyik felöl nagyszüleim mindig elvárják, hogy köszöntgessem őket, pedig én ezt nem tartom akkora ünnepnek, mint a születésnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!