Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mit csináljak, hogy jobb...

Mit csináljak, hogy jobb kedvem legyen?

Figyelt kérdés
Ma van a névnapom. Sose volt olyan nagy ünneplés különösebb szerepet sem nyilvánítottam nagyon ennek a napnak.Sok köszöntést is kaptam facebook-on, de ma senki nem volt velem,amit már megszoktam mert hát munka az munka. Mégis olyan szomorúnak érzem magam. Ez önzőség? 16l

2019. aug. 31. 19:13
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem nem számít önzésnek én nem nagyon vagyok se szomorú se annyira boldog csak megköszönöm az illetönek de ha nem köszöntem fel azzal sincs bajom.Mikor születésnapod van akkor is az emberek nagy részén nem is gondol rád csak a Facebook szól nekik.
2019. aug. 31. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom :(
2019. aug. 31. 20:00
 3/5 anonim válasza:
Szerintem ne törödj az ilyen dolgokkal mint az ünnepek.Ezek csak szokások
2019. aug. 31. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
torold magad a facerol es azokkal foglalkozz, akik anelkul is tudjak, hogy mikor van a nevnapod, hogy a face szolna nekik
2019. szept. 1. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont, amit a 4#-es írt.

A kamu tàrsasàgok, köszöntések elringatják a magányos embereket egy tév hitbe...

Akik pedig tisztába vannak magànyukkal, gondjaikkal, azok csak depisebbek lesznek.

Egyet jegyezz meg:

Te első sorban magadért élsz, cselekszel.

Ha te magad nem vagy helyén legbelül, akkor felköszönthet a fél világ is, se leszel igazán boldog.

Törekedj arra, hogy jobb életed legyen, ne rekedj meg s alakíts ki egy jövőképet.

Nekem korrekt táblázatom van a jövőmet illetően s eljutottam már egy jelentős részéig. 🙂

Menj rà egy kis önismeretre s annak fejlesztésére. Ismerd meg magad, bogózd ki miben vagy jó, mikhez van érzéked és merj haladni.

Nem önzőség az, ami nálad van.

Csak hagyod magad beszippantani a vulgáris társadalomba. Merj más lenni! Merj magadért élni s add szíved azoknak, kik megérdemlik. Pl család, pàr, olyan emberek kik gondolnak rád, a többit pedig hidald át, mert ha nem teszed magadat emészted s annak nem lesz jó vége.

A magad boldogságát, tàrsasàgát TE válogatod meg, te tehetsz érte.

2019. szept. 2. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!