Kezdőoldal » Ünnepek » Mikulás » Gáz hogy 17 évesen is kapok...

Gáz hogy 17 évesen is kapok csomagot?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves vagyok. A hugom 10. Kicsi korunk óta kapunk mikulás csomagot mikuláskor. És mèg most is kapok én is. Nyilván nem hiszunk már benne én és a hugom sem de attól még kapunk,én örülök, nem azért, de nem gáz? Ti még kaptok? 17/L

2016. nov. 6. 18:39
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

A mai napig édesanyám elrejti a cipőnkben a csomagot.

Én 23 éves vagyok, bátyám 26.

Mi is ajándékozzuk egymást, sőt, a munkahelyemen is meglepem a kollégáim, főnököm!

Szerintem ez egy kedves gesztus, hagyomány.

23/N

2016. nov. 7. 09:50
 12/24 anonim ***** válasza:
A férjem 41 éves, és kap csomagot. Az anyám 56 éves, ő is kap csomagot. Sőt az apám is, pedig ő már 65 is elmúlt. A szomorú az, hogy én nem kapok egy csokit sem.
2016. nov. 7. 09:50
 13/24 anonim ***** válasza:

Az lenne gáz, ha nem kapnál és itt kérdeznéd:

"Én miért nem kapok csokit Mikulástól, ha húgom kap?"

2016. nov. 7. 10:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekünk már gyerekünk van de még a mai napig találunk a csizmánkban csomagot a férjemmel. Soha nem beszéljük meg, hogy na akkor ajándékozzunk vagy sem. De nagyon tudunk neki örülni.
2016. nov. 7. 11:49
 15/24 klopusz ***** válasza:

47 éves vagyok, de még mindig kapok a páromtól, szüleimtől és gyerekeimtől Mikulás-csomagot. Meg is sértődnék, ha nem kapnék, az mindenkinek jár. Persze én is adok mindenkinek.

Nagylányom idén érettségizik, én vagyok az osztály-pénztáros, és teljesen természetes, hogy az osztály minden tagja kap csokit mikulásra :)

2016. nov. 7. 11:54
 16/24 anonim ***** válasza:
37%
A kaptárba minden hónapba kaptam csomagot. Megbolondultam volna ha elmarad a decemberi.
2016. nov. 7. 12:25
 17/24 anonim válasza:
Jesszus, mi lenne ezen gáz?
2016. nov. 7. 13:21
 18/24 anonim válasza:
37%
az a gáz hogy ilyen kérdéseket írnak ki erre az oldalra és komolyan gondolják...
2016. nov. 7. 13:35
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem, nem gáz. Felnőtt vagyok, én is kapok, én is adok.

A kedvesség, a játékosság, a szép meglepetés soha nem lesz "gáz", sőt. És felnőttként sem nősz majd ki belőle.

2016. nov. 8. 14:52
 20/24 anonim válasza:
19/f és ugyanúgy kapok :D
2016. nov. 8. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!