13 évesen adhatok fel levelet és csomagot a POSTÁN?
Figyelt kérdés
Fel szeretnék adni valamit a postán csak nem tudom, hogy fel-e adhatom?
Előre is Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 20. 06:51
2/14 anonim válasza:
Igen, adhatsz. A postán, ahol beadod, megmondják, hogy milyen bélyeg kell rá, mennyibe kerül. És hogy a csomaghoz mit kell kitölteni. Segítenek, ha valamit nem tudsz. Ügyes légy!
3/14 anonim válasza:
Igen, fel nem veheted másét 14 éves korodig, csak a sajátodat
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor fel is vehetek csomagot igaz?
2014. nov. 20. 14:37
5/14 A kérdező kommentje:
Már mekora összegbe is kerül a CSOMAG AKKOR IS ÁTVEHETEM? Pl. ez azért kérdem mert szeretnék XBOX 360 E 500GB RGH KONZOLT VENNI ÉS AZ 105.000 Ft.
2014. nov. 20. 14:40
6/14 A kérdező kommentje:
Mert én Szlovákiában lakom és ha megadok egy Magyarországi POSTA CÍMÉT. aKKOR NEKEM MINT 13 ÉVESNEK NINCS MIVEL IGAZOLNAM MAGAM, HOGY AZT A CSOMAGOT NEKEM KÜLDTÉK. HIÁBA VAN A CSOMAGRA ÍRVA, HOGY PL. Juhász Pisti, hogyha én nem tudom igazolni magam 13 évesen.
2014. nov. 20. 14:43
7/14 A kérdező kommentje:
Vagyez, hogy van?
2014. nov. 20. 18:01
9/14 A kérdező kommentje:
Tessék? Nem értem? Mit nem tud Szlovákiáról?
De, hogyan igazolom magam a POSTÁN?
2014. nov. 20. 19:08
10/14 anonim válasza:
Mások a szabályok.. Azt írtad ott élsz...tök mindegy honnan kapod, vagy hova küldöd a csomagot, levelet, az a fontos, hogy kinek a postáján...
Egyébként én a szüleid nevén oldanám meg, vagy idősebb tesómén, unokatesómén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!