Mit tegyek majd a Mikuláscsomagba egy 1,5 és egy 2,5 éves kisgyermeknek?
Figyelt kérdés
Igazság szerint nem nagy összegre gondoltam, mert még én sem dolgozom, csak próbálok a havi zsebpénzemből spórolni. Mégis a szándék meglegyen..
Legfőképpen édességre gondoltam, mert én is azt kaptam régen és örültem neki én is, de ki nem, Ilyenre gondolok: Téli fagyi, Kinder tojás, Kinder maxi.. de mégis mi adható nekik? (Hűtött terméket nem nagyon szeretnék, gondolok Túró rudira, kinder tejszelet)
2014. nov. 5. 21:21
1/6 anonim válasza:
Olyanokat amiket szeretnek meg gyümölcsöt!
3/6 anonim válasza:
Kinder tojás, kis Milka Mikulások, Boci Mikulások, adventi naptár, alma, narancs, zizi, duna kavics... inkább kevesebb, de minőségi csokit.
4/6 anonim válasza:
Inkább gyümölcsöt vegyél. Lehet kapni kisgyerekeknek való kekszeket, amik nincsenek telenyomva cukorral, meg minden szeméttel, az áruházak babarészlegén nézz körül.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :) Akinek még van ötlete várom :)
2014. nov. 6. 21:07
6/6 anonim válasza:
Rendes édesség szakboltban lehet vásárolni finom és egészséges édességeket.A mandarin ne maradjon ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!