Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » 3 éves kisgyermeknek mit...

3 éves kisgyermeknek mit mondjak, hogy miért viszünk virágot a temetőbe és miért gyújtunk gyertyát?

Figyelt kérdés
Eddig még nem kérdezte meg, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan megkérdezi, hogy mi az a sok siremlék, a sok virág, a gyertya stb.

2014. nov. 1. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám, hogy mikor neki van születésnapja ő is kap ajándékot, ez a nap azoké a szeretteinké akik már nem ünnepelhetik a születésnapjukat, így őket ilyenkor ajándékozzuk meg a virággal és a gyertyával.
2014. nov. 1. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

3 evesen nem igazan feltuno ez a gyerekeknek, deha megis nem kell tovirol hegyere megmagyarazzni ilyen pici korban amit nem fog fel a gyerek vagy epp felelmet keltene benne.

Pl itt lakik( lakik anyukam) aki meghalt es nem felejtettem el szeretem ezert hoztam neki viragot gyertyat emlekezunk ra..... ennyi.. hasonlo egy szulinapra amikor nekunk gyertyza es torta van . Aki mar nem el annak virag es gyertya... valahogy baratsagosan ad elo

2014. nov. 1. 18:34
 3/4 Borosta2 ***** válasza:
Simán mondd neki, hogy ez egy ünnep, magyarázz el neki mindent ne legyél felszínes mert azzal csak kételkedésre ösztönzöd.
2014. nov. 1. 19:52
 4/4 Borosta2 ***** válasza:
Igen és még valami ne szépítsd, ne találj hozzá ki semmit (pl a születésnapos dolog) mert az csak összezavarja persze megkönnyíti a helyzetedet ha egy kicsit "hazudsz" neki de őt ez csak további kérdezésre fogja ösztönözni.
2014. nov. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!