Hogy hívják a finnországi Mikulást és mi a címe? Ha
levelet írunk neki, válaszol?
Figyelt kérdés
A kishúgom most jött rá, hogy a Mikulás nem létezik :( megszakadt a szívem, ahogy sírt... Meséltem neki erről a finn Télapóról, Yollipukkin, vagy hogy hívják, és szeretne levelet írni neki (azt hallottam, lehet). Angolul fogalmaznám meg, de számíthatok valamilyen válaszra?
Azonnali választ ne várjatok, mert ott annyi levél érkezik be mint égen a csillag. Egyik ismerősöm is írt neki poénból még olyan november közepekörül azt ilyen márciusba kapott választ csak, mert addigra került feldolgozás alá. Nekem ő ezt mondta, hogy mi az igazság azt nem tudom, de erre azért számítsatok.
2012. szept. 23. 21:55
3/12 anonim válasza:
Úgy hívják, hogy Joulupukki.
2012. szept. 23. 23:09
4/12 anonim válasza:
Ha gondolod, segíthetek abban, hogy a magyarországi tartózkodása alatt találkozzon vele a húgod. Keress meg privátban, ha érdekel. [Ez nem üzleti ajánlat, mielőtt félreértenél, tehát NEM kérek semmit érte, személyes jó barátaim a magyarországi út szervezői, és ilyet simán bevállalnak.]
2012. szept. 24. 00:57
5/12 anonim válasza:
Utolsó, hogy te milyen egy aranyos ember vagy! :)
2012. szept. 24. 07:29
6/12 anonim válasza:
4-esé a zöld kezecske!
:D
Ismerősöm első osztályos lánya a Jézuskának írt egy listát, hogy mit szeretne kapni karácsonyra, és az volt a baj, hogy nem volt otthon boríték. A mamája mondta neki, hogy nem baj, úgyis megyek a postára és feladom a leveledet. Persze elolvasta, a listát eldugta a lakásban. Amikor a lánya betöltötte a 18-at, a szülinapi bulin elővette a mama. Oltári jót nevettek rajta! :)))
2012. szept. 24. 09:03
7/12 anonim válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de eddig nem úgy volt, hogy csak 1 mikulás van!?
2012. szept. 25. 18:22
8/12 anonim válasza:
Én írtam neki, meg a kanadainak is. A finntől kaptam egy aranyos levelet, valamikor áprilisban (kb. szeptember-október környékén küldtem el a "kívánságlistámat"), a kanadaitól viszont semmilyen választ nem kaptam. Osztályszinten csináltuk ezt az egészet, és mindenki kapott előbb vagy utóbb, de inkább utóbb levelet. Csak javasolni tudom hogy minél hamarabb küldjetek levelet neki :)
2012. szept. 26. 21:03
9/12 anonim válasza:
Ja és még valami... mindenkinek ugyanazt a levelet, ugyanazzal a szöveggel küldte, szóval ne várjatok semmi személyes üzenetet, de azért kedves kis emlék :)
2012. szept. 26. 21:06
10/12 anonim válasza:
Írhatsz neki magyarul is, én is magyarul írtam anno, kb. 5 éve. Érdekes módon magyarul válaszolt. Az egyik ismim lánya viszont angolul írt neki, angolul kapott választ.
Szóval szerintem tök mindegy, milyen nyelven írod, de az értelmes legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!